El PDeCAT aconsegueix el compromís del govern per iniciar les obres de reforma del Parc de Joan Miró en l’àmbit de l’actual Parc de Bombers

 

Martí comissions.jpg

La proposició, que ha defensat el regidor Martí a la Comissió d’Ecologia, Urbanisme i Mobilitat, demana també que l’executiu presenti en el termini de 4 mesos un projecte pel Parc Joan Miró, que tingui com a finalitat la millora de l’accessibilitat i la dignificació general del Parc, “un espai emblemàtic per la ciutat”

 

El PDeCAT aconsegueix el compromís del govern per iniciar les obres de reforma del Parc de Joan Miró en l’àmbit de l’actual Parc de bombers. La proposició, que ha defensat el regidor Martí a la Comissió d’Ecologia, Urbanisme i Mobilitat, demana també que el govern presenti en el termini de 4 mesos un projecte executiu de la reforma i millora integral del Parc Joan Miró, que tingui com a finalitat la millora de l’accessibilitat i la dignificació general del Parc, “un espai emblemàtic per la ciutat”.

 

A la Comissió d’Ecologia, Urbanisme i Mobilitat, el Grup del PDeCAT ha  defensat una posposició, aprovada amb el vot favorable de tots els grups municipals, que reclama:

 

  1. Que el govern inicií les obres de reforma de la segona fase anunciades d’ampliació del Parc de Joan Miró en l’àmbit de l’actual Parc de bombers.

 

  1. Que el govern presenti en el termini de 4 mesos un projecte executiu de la reforma i millora integral del Parc Joan Miró, que tingui com a finalitat la millora de l’accessibilitat i la dignificació general del Parc.

 

Fa uns mesos, el govern de la ciutat va presentar públicament les intervencions de millora del Parc de Joan Miró, amb dues fases d’intervenció, a la vessant que confronta amb el carrer Aragó i el carrer Tarragona. La segona fase d’aquesta intervenció només es podia executar si es feia prèviament el trasllat del Parc de Bombers. Una sentència judicial va declarar il·legal la construcció del Parc de Bombers i donava un temps raonable per a executar l’esmentat trasllat.

 

Martí ha destacat que el Parc de Joan Miró és un espai central de Barcelona i un lloc emblemàtic de l’Eixample, també de Sants- Montjuïc, que es troba en mal estat de conservació i hi ha part amb deficients condicions d’accessibilitat.

 

“Finalitzades les obres parc neteja i aprofitant el trasllat de la caserna de bombers, no només perquè hi ha una sentència judicial que ho reclama sinó també perquè la ciutat ho necessita, cal acabar de completar el parc,  dignificar la zona i l’entorn per uns millors usos pels ciutadans”, ha afirmat el regidor

 

El regidor ha assenyalat que aquest matí, a la Comissió Presidència, Drets de Ciutadania, Participació i Seguretat i Prevenció, ell mateix, en nom del Grup del PDeCAT ha presentat una proposició que recollia diverses reclamacions del Servei de Prevenció, Extinció d’Incendis i Salvament (SPEIS), entre elles trobar un nou emplaçament per al Parc de Bombers de l’Eixample, prioritzant el que recull el conveni amb l’Hospital Clínic.

 

Martí ha assenyalat que el Parc de Bombers havia de ser provisional, “cal fer efectius els compromisos del govern expressats davant els veïns, assolir els acords necessaris per acabar amb aquesta provisionalitat i que es pugui fer fase definitiva de les obres”. El regidor ha agraït el suport unànime a la proposta,  i el compromís del govern per iniciar les obres de reforma i ha afegit “ajudarem i farem costat a les incitatives per complir compromisos i esperem que sigui una realitat ben aviat”

 

 

 

 

 

 

 

Barcelona, 11 de juliol de 2018

 

 

 

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: