El PDeCAT impulsa la creació d’un grup de treball per definir els usos i el projecte de remodelació de la Torre del Fang

Blasi comissio.jpg

 

El regidor Raimond Blasi, que ha defensat la proposició que ho reclama i que ha estat aprovada per unanimitat a la Comissió de Drets Socials, Cultura i Esports, destaca que aquest consens és un compromís amb el que es donarà una altra vida a aquest espai emblemàtic de la ciutat de Barcelona

 

El PDeCAT impulsa la creació d’un grup de treball per definir els usos i el projecte de remodelació de la Torre del Fang. El regidor Raimond Blasi, que ha defensat la proposició que ho reclama i que ha estat aprovada per unanimitat a la Comissió de Drets Socials, Cultura i Esports, destaca que aquest consens és un compromís amb el que es donarà una altra vida a aquest espai emblemàtic de la ciutat de Barcelona

 

A la Comissió de Drets Socials, Cultura i Esports el regidor del PDeCAT ha defensat una proposició que acorda: “Que en el termini de tres mesos es posi en marxa un grup de treball amb representació dels districtes de Sant Andreu i Sant Martí, de l’ICUB dels grups municipals i de les entitats veïnals i culturals representatives de l’entorn de la Torre del Fang per poder definir els usos i propostes d’execució del projecte de remodelació i de la seva posada en funcionament”. Tots els grups han votat a favor de la proposició.

 

La Torre del Fang està al districte Sant Andreu però a la frontera amb Sant Martí,  que també se la sent molt seva. Està qualificada d’equipament i actualment està en una situació de deixadesa. Als entorns de la Torre hi ha mancança d’equipaments i els veïns reivindiquen poder-ne disposar. En el mandat 2007-11 es va consolidar peça i en el passat mandat es van fer treballs amb els districtes de Sant Martí i Sant Andreu i el Centre de Documentació de la Sagrera i El Centre d’estudis de Sant Martí de Provençals-Arxiu històric.

 

La iniciativa ha obtingut el suport unànime de tots els grups municipals. Blasi ha agraït els vots i ha destacat que aquest consens és un “compromís que transcendeix el mandat i amb el que en el futur li donarem una altra vida a aquest espai emblemàtic de la ciutat de Barcelona”

 

 

 

 

 

 

Barcelona, 10 de juliol de 2018

 

 

 

 

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: