Neus Munté porta el seu projecte “Remuntem Barcelona!” als districtes de Barcelona

La candidata del PDeCAT a l’alcaldia de Barcelona va començar, dilluns 18 de juny, la presentació del seu projecte per liderar una alternativa de govern real que sigui punt de trobada i confluència de tothom que vulgui sumar per remuntar Barcelona

 

La candidata del PDeCAT a les eleccions municipals a Barcelona, Neus Munté, porta la seva proposta “Remuntem Barcelona!” als 10 districtes de la ciutat de Barcelona. Neus Munté està protagonitzant 10 actes centrals on presenta el seu projecte per liderar una alternativa de govern real que sigui punt de trobada i confluència de tothom que vulgui sumar per remuntar Barcelona.

 

Als actes, que s’estan celebrant amb gran assistència de públic, la candidata intervé juntament amb els consellers municipals i els regidors adscrits als districtes. Les intervencions de l’alcaldable se centren en una explicació general del projecte Remuntem Barcelona, de la seva proposta per liderar una alternativa de govern real que sigui punt de trobada i confluència de tothom que vulgui sumar per remuntar Barcelona; i també exposa temes concrets dels districtes, atenint-se a les realitats i necessitats de cadascun dels territoris.

 

Després de presentar, el passat 13 de juny, en una conferència als Jardins del recinte modernista de Sant Pau, el seu projecte per convertir-se en la pròxima alcaldessa de Barcelona, davant de més de 800 persones; Munté està explicant als 10 districtes de la ciutat el seu projecte de “Remuntem Barcelona” per donar-lo a conèixer entre les entitats, associacions veïnals i comercials dels barris.

 

El primer acte territorial del #remuntembcn als districtes va tenir lloc el passat 18 de juny, a Sarrià- Sant Gervasi. Després ha estat el torn de Ciutat Vella, Sant Andreu, Les Corts, Nou Barris, Gràcia, L’Eixample. Queden per celebrar-se els actes als districtes de Sants- Montjuïc (dimarts, 10 de juliol; 20:00h; c/ Sant Crist, 1); Horta- Guinardó (dimecres, 11 de juliol; 19:30h; Casal d’Entitats Mas Guinardó, Plaça de Salvador Riera, 2); i Sant Martí (dijous, 12 juliol: 19:30h; Plaça del Mercat del Clot).

 

 

 

 

 

Barcelona, 4 de juliol 2018

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: