El PDeCAT aconsegueix que el govern presenti un informe sobre les obres amb afectació a l’espai públic i que es revisin els canals d’informació

 

Blasi comissioñ.jpg

 

Raimoind Blasi, que ha defensat la proposta a la Comissió d’Ecologia, Urbanisme i Mobilitat aprovada per unanimitat, afirma “no ens oposem a les obres, però volem que les afectacions siguin les mínimes i la informació als afectats la màxima” i aposta per la creació d’un manual operatiu de l’afectat

 

El grup municipal del PDeCAT aconsegueix que el govern presenti un informe de l’estat d’execució i de la previsió d’obres amb afectació a l’espai públic i que es revisin els canals d’informació. Raimoind Blasi, que ha defensat la proposta a la Comissió d’Ecologia, Urbanisme i Mobilitat aprovada per unanimitat, afirma “no ens oposem a les obres, però volem que les afectacions siguin les mínimes i la informació als afectats la màxima” i aposta per la creació d’un manual operatiu de l’afectat, “amb la voluntat d’anticipar-nos als problemes, reduir-los o evitar-los”.

 

La Comissió d’Ecologia, Urbanisme i Mobilitat ha aprovat una proposició del Grup del PDeCAT , que ha defensat el regidor Raimond Blasi, que es refereix a les obres a la ciutat i que insta el govern a:  “1.Que presenti un informe de l’estat d’execució i de la previsió d’obres amb afectació a l’espai públic, amb actualització trimestral, especialment a la mobilitat, amb el calendari corresponent. 2. Que en el mateix sentit es minimitzin les afectacions i es millorin els canals d’informació i interacció amb la ciutadania creant un manual operatiu de l’afectat”.

 

A la ciutat hi ha obres, d’iniciativa pública o privada, i algunes d’elles coincideixen en el temps, per això és necessària una bona planificació per disminuir l’impacte en l’espai públic i la mobilitat i cal que els perjudicats, veïns i comerciants, estiguin degudament informats. “No ens oposem a les obres, però volem que les afectacions siguin les mínimes i la informació als afectats la màxima”, ha reclamat Blasi que ha alertat d’una certa descoordinació entre ciutat i districte quan es fan obres.

 

“Demanem informació actualitzada periòdica, com a mecanisme de transparència de la feina que es realitza; que es realitzi una feina prèvia per minimitzar les afectacions, i es doni informació a la ciutadania”, ha dit Blasi que per millorar la informació a explicat que  es podria crear un manual operatiu de l’afectat, “mirem com es pot concretar, estem oberts ales aportacions”, ha dit, afegint “cal que ens anticipem amb la informació, és una acció de bon govern”.

 

La proposta del PDeCAT ha comptat amb el suport unànime de tots els grups municipals, Blasi ha agraït aquests vots favorables i ha explicat que aquesta iniciativa complementa altres que s’han debatut en altres àmbits, com plenaris de districtes.

 

 

 

 

Barcelona, 16 de maig de 2018

 

 

 

 

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: