A instàncies del PDeCAT, l’Institut Municipal de Mercats de Barcelona presentarà una proposta de treball per millorar el mercat de Felip II amb calendari d’intervencions

Captura de pantalla 2018-04-17 a las 17.54.46

El regidor Raimond  Blasi, que ha defensat la proposició que ho reclama la Comissió d’Economia i Hisenda i que ha estat aprovada per unanimitat, afirma que aquestes intervencions són necessàries per fomentar la competitivitat del l’equipament

A instàncies del PDeCAT, l’Institut Municipal de Mercats de Barcelona presentarà una proposta de treball per millorar el mercat de Felip II amb un calendari d’intervencions. El regidor de l’àmbit de Comerç del Grup Demòcrata, Raimond  Blasi, que ha defensat la proposició que ho reclama a la Comissió d’Economia i Hisenda i que ha estat aprovada per unanimitat, afirma que aquestes intervencions són necessàries per fomentar la competitivitat de l’equipament.

A la Comissió d’Economia i Hisenda el PDeCAT ha defensat aquesta tarda una proposició, que s’ha transaccionat amb el govern i s’ha aprovat per unanimitat, per tal de garantir la competitivitat del Mercat de Felip II i l’adequació  del  seu entorn. La proposició acorda: “que, en el proper Consell Rector de l’Institut Municipal de Mercats es presenti una proposta de treball per al Mercat de Felip II amb un calendari d’intervencions, per a:

  • Fer les intervencions necessàries a l’interior del Mercat de Felip II per fomentar la seva competitivitat.
  • Ordenar la zona exterior del Mercat al carrer d’Olesa on s’hi celebra el mercat setmanal complementari.
  • fer un estudi de mobilitat per tal  de valorar si cal una zona tant d’aparcament de càrrega i descàrrega com de zona blava que doni servei al mercat”.

El regidor Raimond Blasi ha afirmat que “fem una aposta decidida pels mercats municipals”. A parer del regidor del PDeCAT, cal fer una remodelació interior; ordenar l’exterior amb la reubicació de les parades exteriors; així com reordenar la rambleta exterior on es fa el mercat setmanal; i garantir la càrrega i descàrrega “per mantenir la seva competitivitat comercial”.

Blasi ha assenyalat que “el mercat de Felip II és un gran mercat, amb una gran història al darrera, ja fa més de 50 anys de la seva obertura”, i ha afegit que “tots els mercats, de forma permanent necessiten intervencions, també els mercats ja remodelats, per mantenir la seva competitivitat”. El regidor del PDeCAT ha agraït el suport de tots els grups a la iniciativa i s’ha mostrat confiat que, en el termini acordat, en el proper Consell Rector de l’Institut Municipal de Mercats es podrà veure la proposta de treball per aquest equipament  esperem”.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: