Jaume Ciurana critica el menyspreu de l’alcaldessa Ada Colau i de la regidora Gala Pin pel patrimoni de Ciutat Vella

WhatsApp Image 2018-03-22 at 10.59.20

El portaveu del PDeCAT denuncia que el Palau Moxó acabi convertit en uh edifici d’habitatges de luxe després que l’Ajuntament rebutgés exercir el dret de tanteig i retracte 

 

El portaveu del Grup del PDeCAT a l’Ajuntament, Jaume Ciurana, ha criticat el menyspreu de l’alcaldessa Ada Colau i de la regidora Gala Pin pel patrimoni de Ciutat Vella. Jaume Ciurana ha denunciat que el Palau Moxó acabi convertit en un edifici d’habitatges de luxe després que el Govern municipal hagi rebutjat que el consistori exercís el dret de tanteig i retracte per assumir-ne la propietat.

Segons ha publicat avui el diari “Expansion”, el Palau Moxó, situat a la plaça Sant Just, al districte de Ciutat Vella, acollirà habitatges de luxe. El Palau, catalogat com a Bé Cultural d’Interès Local (BCIL), és un magnífic exemple d’arquitectura barroca. Els propietaris, fins a en dues ocasions van fer un oferiment a l’Ajuntament per tal que exercís el dret de tanteig i retracte, però des del consistori es va rebutjar.

El portaveu Jaume Ciurana ha recordat que en el moment en què es va conèixer la venda del Palau Moxó, el mes de juny de l’any passat, ja va denunciar la manca d‘interès pel patrimoni de la ciutat del govern d’Ada Colau i va criticar que el consistori, després de dos oferiments dels propietaris del Palau Moxó, rebutgés exercir el dret de tanteig i retracte sense entrar en cap negociació.

Ciurana ha criticat el menyspreu de l’alcaldessa Ada Colau i de la regidora de Ciutat Vella, Gala Pin, pel patrimoni de Barcelona i de Ciutat Vella. “Vam advertir el govern, els vam demanar que rectifiquessin i s’hi van negar. Ara en veiem els resultats: pisos de luxe”. “Brillant gestió”, ha ironitzat Ciurana.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: