El PDeCAT demana explicacions a Ada Colau pels cops de porra de Guàrdia Urbana ahir als entorns del Palau de la Música contra manifestants pacífics

El regidor del Grup Municipal Demòcrata, Jordi Martí, recorda que l’alcaldessa és la màxima responsable política de la policia municipal i reclama conèixer quines instruccions tenien els agents i els objectius de l’operatiu i si està satisfeta amb els resultats després de veure imatges de  violència

 

El Grup del PDeCAT a l’Ajuntament demana explicacions a l’alcaldessa Ada Colau per l’operatiu policial de la Guàrdia Urbana d’ahir al vespre als entorns del Palau de la Música. El regidor del Grup Municipal Demòcrata, Jordi Martí, ha recordat que l’alcaldessa és la màxima responsable política de la Guàrdia Urbana i ha lamentat les imatges d’agents de policia local infringint violència contra manifestants pacífics.

Jordi Martí, regidor responsable de temes de seguretat del grup municipal del PDeCAT, ha expressat aquest matí la preocupació del seu grup per les imatges de violència gratuïta que es van veure ahir Barcelona, a la zona de la Via Laietana,  amb motiu de les protestes pacifiques en contra la presència del rei Felip VI, que participava a un sopar del Mobile World Congress (MWC) al Palau de la Música. “Hem vist, desgraciadament, agents de la Guàrdia Urbana infringint violència i cops de porra contra manifestants pacífics. No entenem com s’han produït aquestes circumstàncies”, ha lamentat el regidor.

Martí ha recordat que la  màxima responsable política de la Guàrdia Urbana, de la seguretat, la prevenció  i les emergències de la ciutat és l’alcaldessa, Ada Colau. “Demanem explicacions a l’alcaldessa, com a màxima responsable d’aquest cos,  sobre quines instruccions es van donar, qui les va donar i si estan satisfets amb els resultats d’operatiu”, ha indicat el regidor Martí. El regidor del PDeCAT ha afegit que el seu grup es reserva l’opció d’exigir responsabilitats polítiques. “Estarem amatents a que les explicacions siguin concloents i puguem demanar responsabilitats a la màxima direcció política, que és l’alcaldessa Ada Colau”, ha finalitzat Martí.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: