Xavier Trias anuncia que el PDeCAT votarà en contra de la qüestió de confiança l’alcaldessa Ada Colau

DU8qivpX4AA17Sk

El president del Grup Municipal del PDeCAT afirma que “fa temps que no tenim confiança en l’alcaldessa Colau”, i destaca que “l’activisme i el populisme poden servir per arribar a l’alcaldia, però no serveixen per governar la ciutat amb coherència”

 

Trias assenyala que al consell Plenari que demà debatrà la qüestió de confiança, vinculada a l’aprovació del pressupost, es veurà la solitud més absoluta de l’alcaldessa, que no rebrà el suport de ningú,

Xavier Trias ha anunciat avui que el Grup Municipal del PDeCAT votarà en contra de la qüestió de confiança a que se sotmetrà l’alcaldessa Ada Colau per aprovar els pressupostos de 2018: “fa temps que no tenim confiança en l’alcaldessa Colau”, i ha destacat que “l’activisme i el populisme poden servir per arribar a l’alcaldia, però no serveixen per governar la ciutat amb coherència”. “En el Consell Plenari que demà debatrà la qüestió de confiança, vinculada a l’aprovació del pressupost, es veurà la solitud més absoluta de l’alcaldessa, que no rebrà el suport de ningú, i el govern més sol que mai”, ha dit Trias.

Després que Consell Plenari de passat divendres rebutgés el projecte de Pressupost General de l’Ajuntament de Barcelona per a l’any 2018 del govern d’Ada Colau, amb l’abstenció del PDeCAT i ERC; i els vots contraris de PSC, C’s, PP i la CUP; el govern ha convocat per demà divendres un Consell Plenari extraordinari per iniciar el tràmit que li ha de permetre aprovar el pressupost per aquest any vinculant-lo a una qüestió de confiança.

Xavier Trias ha comparegut en roda de premsa per anunciar que el PDeCAT votarà no a la qüestió de confiança. “Fa temps que no tenim confiança en l’alcaldessa Ada Colau”, ha afirmat Trias, que ha afegit que “la ciutat té una alcaldessa que no fa les coses bé i que és incapaç d’arribar a acords”. Trias ha explicat que “l’activisme i el populisme poden servir per arribar a l’alcaldia, però no serveixen per governar la ciutat amb coherència; avui no sabem quin model de ciutat defensa, ha seguit un camí molt erràtic”.

Demà, al Consell Plenari, Trias ha ressaltat que “es veurà la solitud més absoluta de l’alcaldessa, no rebrà el suport de ningú, serà l’evidència del govern més sol que mai, l’alcaldessa més aïllada que mai”. Trias ha criticat la incapacitat pel diàleg d’Ada Colau, “no l’entenc”. Com ha explicat el govern municipal, per primer cop va buscar un acord per aconseguir l’abstenció del PDeCAT al pressupost, en aquest sentit Trias ha destacat el bon clima de diàleg amb el tinent d’alcalde Gerardo Pisarello, però ha criticat que “arriba a acords amb uns, i s’oblida de negociar amb altres; hi ha una greu incapacitat de gestió. Vam fer un esforç, però ells no van fer la resta de la feina. Quan tens 11 regidors has de buscar acords i no menysprear ningú”.

El president del Grup Municipal Demòcrata ha recordat que al mandat municipal li queda menys d’un any i mig i ha preguntat “què recordarem d’aquest mandat? Amb sort la inauguració del Mercat de Sant Antoni, alguna cosa a les Glòries, alguna millora a la Meridiana. Felicitats, tots eren projectes nostres”.

Trias ha criticat l’entossudiment del govern amb el tramvia, “cada cop hi ha més grups a favor de la proposta d’en Joaquin Forn, de la línia D30, bus elèctric de gran capacitat per la per la Diagonal, més fàcil, senzill i barat”. “Ni pressupost, ni PIM, ni PAM, la creació d’una funerària és un disbarat, la multiconsulta està en entredit… El populisme i l’activisme és incompatible amb dirigir una ciutat. Cal lideratge i saber arribar a acords”, ha dit Trias, que ha finalitzat la seva intervenció afirmant que “demà es visualitzarà la solitud total de Barcelona en Comú i d’Ada Colau”.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: