Maite Fandos denuncia la davallada del pressupost destinat a l’Agència per a l’Abordatge del Treball Sexual per part del Govern Colau

<blockquote class=”twitter-tweet” data-lang=”ca”><p lang=”und” dir=”ltr”><a href=”https://twitter.com/hashtag/MaiteFandos?src=hash&amp;ref_src=twsrc%5Etfw”>#MaiteFandos</a&gt;: Parlen de molts canvis però l'únic canvi notable és que han disminuït el pressupost. <a href=”https://twitter.com/hashtag/ComissionsBCN?src=hash&amp;ref_src=twsrc%5Etfw”>#ComissionsBCN</a&gt; <a href=”https://t.co/Le8eeQPqn3″>pic.twitter.com/Le8eeQPqn3</a></p>&mdash; Partit Demòcrata BCN (@PDeCATBCN) <a href=”https://twitter.com/PDeCATBCN/status/922376018756882432?ref_src=twsrc%5Etfw”>23 d’octubre de 2017</a></blockquote>
//platform.twitter.com/widgets.js

 

La regidora del Grup del PDeCAT critica que l’executiu municipal parli de canvis en aquesta agència, “quan l’únic canvi notable és que han disminuït el pressupost”

 

La regidor de Benestar del grup Municipal del PDeCAT a Barcelona, Maite Fandos, ha  denunciat la davallada del pressupost destinat a l’Agència per a l’Abordatge del Treball Sexual (ABITS) per part del Govern d’Ada Colau. Maite Fandos ha criticat que l’executiu municipal parli de canvis en aquesta agència, “quan l’únic canvi notable és que han disminuït el pressupost”.

 

A la Comissió de Drets Socials, Cultura i Esports celebrada aquest camí el govern d’Ada Colau ha presentat l’Informe anual sobre diferents serveis i programes que conformen l’Agència per a l’Abordatge del Treball Sexual (ABITS). Al seu torn, Fandos ha explicat que el seu grup sempre s’ha sentit molt implicat amb aquesta agència, que va néixer arrel d’una iniciativa de la mateixa formació. La regidora Fandos ha explicat que sota el mandat de l’alcalde Xavier Trias es va fer un esforç molt important “perquè ens hi sentíem molt implicats”, i es va augmentar un 100% el pressupost d’ABITS. “Vostès ara parlen de canvis, quan l’únic canvi notable és que han disminuït el pressupost”, ha criticat la regidora Fandos.

 

Segons les dades que recull el mateix informe, el pressupost per ABITS va ser el 2011 de 639.194,96 €, mentre que el 2015 va ser de 1.252.401,76€. En el mandat de l’Alcalde Trias es va doblar així el pressupost de l’Agència. No obstant, el pressupost pel 2016, ja amb Govern Colau, ha estat de 1.030.436,5€, amb una clara davallada de -221.965,2€; més d’un 17%. Fandos ha criticat que específicament en l’apartat de formació laboral de l’Agencia també ha patit una disminució del pressupost: el 2011 el pressupost per aquesta partida va ser de 356.369,75€; i el 2015 es va executar 845.420, més del doble. Però ara, el 2016, s’ha produït una davallada de 258.795,63, un 30%.

 

Fandos ha criticat que totes aquesta davallades s’han fet “sense que ens hagin donat cap explicació lògica”. “Nosaltres vam doblar el pressupost de l’Agència que ha de donar suport a les dones que practiquen la prostitució, però el govern actual hi ha realitzat una forta davallada”, ha finalitzat Fandos.

 

 

 

 

Barcelona, 23 d’octubre de 2017

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: