Recasens destaca que l’oposició en bloc tomba les Ordenances Fiscals de Colau perquè “ni són la revolució fiscal, ni han buscat consens”

La portaveu adjunta del grup del PDeCAT critica la manca de diàleg del govern municipal i li reclama que reflexioni davant el vot en contra de tota l’oposició a l’aprovació inicial del projecte d’Ordenances Fiscals pel 2018

 

La portaveu adjunta del Grup Municipal Demòcrata a Barcelona, Sònia Recasens, ha afirmat aquesta tarda que el fet que l’oposició en bloc hagi tombat la proposta d’Ordenances Fiscals (OOFF) pel 2018 ha estat perquè “ni són la revolució fiscal que van prometre, ni han buscat el consens”. Sònia Recasens ha insistit en la denúncia que “el govern d’Ada Colau està espantat, sense ambició i frena progrés de la ciutat”, després que la Comissió d’Economia i Hisenda, celebrada aquesta tarda, hagi dictaminat en contra del projecte d’Ordenances Fiscals pel 2018 amb els vots negatius del PDeCAT i la resta de grups de l’oposició.

 

La portaveu adjunta Sònia Recasens ha explicat que el seu grup no donarà suport al projecte d’OOFF del govern Colau. Recasens ha criticat que la pretesa oferta de diàleg i consens del govern, per un tema molt important per la ciutadania, “arriba tard, no hi ha hagut oportunitat de posar-ho sobre la taula per poder-ne parlar. El govern perd una oportunitat i la proposta neix coixa”.

 

La portaveu del PDeCAT ha explicat que en propostes com la taxa per gravar els visitants d’un dia a la ciutat, la taxa dels excursionistes, el govern s’excusa per no tirar-la endavant en dificultats tècniques. “També ens ho van dir a nosaltres quan vam anunciar que volíem regular l’accés al Parc Güell. Vam superar les dificultats tècniques, també el populisme, i vam regular el turisme al Parc Güell. Quan es vol, les dificultats tècniques, se superen”.

 

“Avui ha quedat clar: tota l’oposició els hi diu que no hi ha marge d’oportunitat per superar l’aprovació inicial del projecte d’Ordenances Fiscals”, ha dit Recasens, que davant aquesta situació ha demanat al govern que faci una “reflexió”. A parer de Sònia Recasens, el govern municipal tenia avui dos camins a seguir: presentar una ‘revolució fiscal’, com deien al seu programa electoral, on un dels seus eixos principals fiscals era la progressivitat fiscal, i els hi podríem haver donat suport per ser un projecte innovador i amb fiscalitat progressiva; o, per contra, presentar un projecte consensuat, però no han fet ni una cosa ni altra, i tenim un govern espantat sense ambició i que frena progrés de la ciutat”.

 

 

“No els hi donem confiança, s’han rendit abans de començar. És inaudit, cap grup li diu que hi ha marge per parlar de les OOFF, que no són un punt administratiu més. Es presentaven com els grans revolucionaris en matèria fiscal, però de revolució cap ni una, com tampoc credibilitat negociadora”, ha conclòs Sònia Recasens

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: