Xavier Trias: “Farem tot el possible per arribar al màxim d’acords amb l’ordenança de terrasses, perquè és un tema de ciutat”

IMG_0302.JPGEl President del Grup Municipal Demòcrata s’ha reunit amb segon tinent d’alcaldia, Jaume Collboni, al que ha traslladat que el seu grup no plantejarà cap modificació de l’ordenança que sigui contra el Gremi de Restauració

 

Xavier Trias: “Farem tot el possible per arribar al màxim d’acords per fer una ordenança de terrasses, perquè és un tema de ciutat”. El President del Grup Municipal Demòcrata s’ha reunit aquesta tarda amb segon tinent d’alcaldia, Jaume Collboni, al que ha traslladat que el seu grup no plantejarà cap modificació de l’ordenança que vagi en contra el Gremi de Restauració.

 

El president del Grup Municipal Demòcrata, Xavier Trias, s’ha reunit aquesta tarda amb el segon tinent d’alcaldia, Jaume Collboni, per tractar sobre l’ordenança de terrasses. En declaracions posteriors als mitjans de comunicació, Xavier Trias, ha explicat que aquesta era una reunió prevista de fa dies per tractar de l’ordenança de terrasses després que el Gremi de Restauració enviés informació sobre possibles acords que es podien tenir en compte.

 

Trias ha destacat que la posició del seu grup està en la línia del que marca el Gremi, “tenim gran sintonia amb el Gremi, i aquesta reunió era important perquè els acords que fem no han de ser acords en contra de ningú”. També ha agraït l’actitud del segon tinent d’alcaldia, Jaume Colboni, “una actitud positiva, d’internar arribar acords i que té interès especial en arribar a acords amb el principal grup de l’oposició, una actitud que hauria de ser més freqüent en aquest ajuntament”.

 

El president del Grup Municipal Demòcrata ha destacat que el tema de les terrasses és un tema de ciutat i que “exigeix un acord no puntual sinó de llarga durada, amb el màxim de grups”. Trias ha considerat important que hi hagi una normativa aplicable  i ha afegit que el que planteja el Gremi, i algun altre grup municipal, és positiu i dóna la possibilita d’aconseguir, en propers mesos uns acords per fer “una ordenança que tothom se la senti seva”. Trias ha afegit que aplicar l’ordenança de terrasses no serà fàcil però serà millor “si tots ens en sentim coopartícips”.

 

Xavier Trias ha destacat que el seu grup s’esmerçarà i farà tot el possible per arribar a acords i que l’ordenança sigui possible però ha advertit, com també li ha traslladat al tinent d’alcalde, que “no farem cap modificació que sigui en contra el Gremi”. Trias ha demanat que, mentre no s’arribi a un acord i per no trencar el clima de bona entesa de les negociacions, hi hagi una treva i no es produeixin fets com els de la setmana passada al carrer Mandri. Finalment, ha afirmat que l’acord que ERC ha anunciat avui amb el Gremi “és important”, però ha afegit que “caldrà també sumar altres grups, C’s, PP, el PSC i també BComú, cal que se la facin seva, i que sigui un acord de govern”.

 

 

 

 

 

 

 

Barcelona, 31 de juliol de 2017

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: