Jordi Marti: “La reprovació és l’estadi previ a la dimissió, una decisió que ha de prendre l’alcaldessa Colau”

2017-07-12-PHOTO-00011924.jpg

 

 

 

 

La Comissió d’Ecologia, Urbanisme i Mobilitat aprova la reprovació de la regidora i presidenta TMB, Mercedes Vidal, per la seva mala gestió en el conflicte del metro

 

El regidor Martí afirma que “no ens agrada demanar reprovacions, però no ens han donat alternativa” i assenyala que la regidora Vidal està “amortitzada” com a presidenta de TMB

 

La Comissió d’Ecologia, Urbanisme i Mobilitat ha aprovat aquesta tarda la reprovació de la regidora i presidenta TMB, Mercedes Vidal, per la seva mala gestió en el conflicte del metro. Jordi Marti ha afirmat que “la reprovació és l’estadi previ a la dimissió, una decisió que ha de prendre l’alcaldessa Colau”. El regidor assenyala que “no ens agrada demanar reprovacions, però no ens han donat alternativa” i afegeix que la regidora Vidal està “amortitzada” com a presidenta de TMB.

El Grup Municipal Demòcrata ha presentat a la Comissió d’Ecologia, Urbanisme i Mobilitat una moció d’urgència que acorda: “reprovar la regidora de Mobilitat, Mercedes Vidal, per la seva incapacitat en la gestió del conflicte amb els treballadors del metro de la ciutat de Barcelona”. Juntament amb aquesta moció se n’ha debatut una altra, presentada pel grup municipal de C’s amb contingut similar.

Jordi  Martí, que ha iniciat la seva intervenció saludant els treballadors del metro presenta a la sala, ha afirmat que la situació que es viu al metro, després de 10 dilluns de vaga, “és insostenible, amb pocs antecedents a la ciutat, per no dir cap. Davant la persistència d’una situació, que afecta milers i milers de persones, presentem aquesta moció per reprovar políticament la regidora i presidenta TMB, Mercedes Vidal, per la seva mala gestió”.

Martí ha afegit que avui es fa “una reprovació en tota regla, és l’estadi previ a la seva dimissió, encara que això és competència de l’alcaldessa”. “No ens agrada demanar reprovacions, però no ens han donat alternativa”, ha dit. El regidor ha criticat que la regidora i el govern hagin renunciat a seguir negociant, “han demostrat que no són capaços de gestionar i de donar resposta a l’empresa, als treballadors i als milers d’ usuaris que fem servir aquest important mitjà de transport”.

A parer de Jordi Martí, la regidora Mercedes Vidal “s’ha convertit en part del problema i se li ha acabat el crèdit polític per dur a terme aquesta negociació”, i per això ha demanat que es doni pas a altres persones per negociar i donar sortida ràpida i imminent

Martí ha exposat que es plantegen noves jornades de vaga, el proper dilluns o per la Diada, la Mercè, “s’està preparant un col·lapse a la ciutat per la seva negligència”. “La situació està enquistada degut a la incompetència manifesta” i ha afegit que “no hi ha horitzó de solució”. Davant aquesta incapacitat, el regidor ha reclamat a l’alcaldessa Colau que posi al capdavant de l’empresa i del govern a altres persones per donar solucions. “No podem esperar més temps, milers d’usuaris esperem una solució ràpida”,

Martí s’ha preguntat que hagués passat si al capdavant del govern hi hagués l’alcalde Trias, “què estaria passant? què estarien dient o exigint a un govern incapaç?” i ha destacat la coincidència de tots els grups de l’oposició en criticar la gestió del conflicte del metro. l regidor ha finalitzat la seva intervenció reclamant a l’executiu que “governin i no centrifuguin responsabilitats” i afirmant que la regidora Mercedes Vidal està “amortitzada com a presidenta de TMB”.

Barcelona, 11 de juliol de 2017

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: