Recasens afirma que l’anul·lació pel TSJC de la taxa municipal sobre pisos buits confirma que era una mesura populista i efectista

 

La portaveu adjunta del Grup Municipal Demòcrata exigeix al govern d’Ada Colau que “es posi a treballar per construir habitatge social a la ciutat de Barcelona i aturar la bombolla immobiliària que li esclatarà a tota la cara”

 

El Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) ha anul·lat avui la taxa de l’Ajuntament que grava els grans tenidors de pisos buits durant més de dos anys, aprovada per l’executiu municipal el mes de setembre de 2016. La portaveu adjunta del Grup Municipal Demòcrata, Sònia Recasens, ha afirmat que aquesta anul·lació  confirma que aquest ha estat una mesura populista i efectista. Sònia Recasens ha exigit al govern d’Ada Colau que “es posi a treballar per construir habitatge social a la ciutat de Barcelona i aturar la bombolla immobiliària que li esclatarà a tota la cara”.

Davant aquesta sentència del TSJC, la portaveu adjunta del Grup Municipal Demòcrata ha afirmat “volem denunciar, novament, les polítiques populistes i efectistes de l’alcaldessa Ada Colau”. La regidora ha explicat que el seu grup ha denunciat que, gairebé un any després que el govern anunciés aquesta mesura “a bombo i plateret”, s’havien fet “1.000 inspeccions, detectat 100 pisos buits, només s’intentava imposar 10 taxes, però no se n’ha cobrat cap”.

Per a Recasens, la sentència d’avui del TSJC confirma que la mesura era “populista i efectista”, i ha exigit al govern que encapçala Ada Colau que “es posi a treballar de veritat per un pla d’habitatge, a construir habitatge social a la ciutat de Barcelona per aturar la bombolla immobiliària que li esclatarà a tota la cara”.

Barcelona, 11 de juliol de 2017

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: