El Grup Demòcrata pregunta al govern Colau qui ha estat el responsable de la cessió d’un espai municipal per un acte que reivindica la figura d’Stalin

 

 

La regidora Francina Vila demana informació sobre un acte que reivindica la figura del sanguinari dictador soviètic, i que s’ha de celebrar demà a l’Espai Bota del Centre Municipal Fabra i Coats del Districte de Sant Andreu

 

El  Grup Municipal Demòcrata pregunta al govern d’Ada Colau qui ha estat el responsable de la cessió d’un espai municipal per un acte que reivindica la figura d’Stalin. La regidora de l’àmbit de Drets Civils, Francina Vila, demana informació sobre un acte que reivindica la figura del sanguinari dictador soviètic, i que s’ha de celebrar demà a l’Espai Bota del Centre Municipal Fabra i Coats del Districte de Sant Andreu.

 

Segons ha transcendit, l’Ajuntament de Barcelona he cedit un espai cultural de la ciutat per la presentació del llibre titulat “Stalin insólito”, on es revisiona i es reivindica la figura del sanguinari dictador soviètic Iosif Stalin. Aquesta presentació tindrà lloc en el marc de la ‘I Feria del Libro Marxista’ que se celebrarà, demà l’1 de juliol, a l’Espai Bota del Centre Municipal Fabra i Coats del Districte de Sant Andreu.

 

La regidora Francina Vila, que ha recordat que Stalin ha sigut un dels dictadors més sanguinaris del segle XX, ha destacat que “l’Ajuntament ha de defensar sempre els drets humans i reivindicar i protegir la memòria de les persones que han patit repressió pels poders despòtics”. Per tal de conèixer les circumstàncies de la cessió d’aquest espai, la regidora ha presentat les següents preguntes al Govern municipal:

 

  • Qui ha sigut el responsable de la cessió d’aquest espai?
  • Des de l’Ajuntament es tenia coneixença que s’hi reivindicaria la figura d’Stalin?
  • Ha tingut algun cost per les arques públiques?
  • Què pensen fer per evitar que fets d’aquestes naturaleses tornin a passar?

 

Barcelona, 30 de juny de 201

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: