La inestabilitat al Districte de Sant Andreu

Han passat dos anys del canvi de govern i Barcelona i Sant Andreu perden cada dia oportunitats. Aquesta situació es veu agreujada al districte, que fou moneda de canvi arran el pacte de Barcelona en Comú amb el PSC: en aquest dos anys hem tingut dues regidores, dos consellers tècnics i la Trinitat Vella va ja pel tercer conseller de barri; però no nomès són els càrrecs polítics els que van i venen, els tècnics també… han canviat secretaris jurídics, tècnics de barri, tècnics sectorials, responsables de comunicació, direccions, etc, etc, etc…

 

Com és evident, aquesta inestabilitat no deixa als veïns i veïnes construir un bon canal d’interacció amb l’administració local, on es veuen obligats i obligades a repetir una i altra vegades les seves inquietuds de amnera reiterada davant dels canvis constants.

 

La proximitat és una qualitat que l’equip del districte està perdent a passos accelerats, els consellers municipals de govern, malgrat ser 9, són els grans absents dels nostres barris i poc a poc les entitats comencen a acostumar-se a estar ben acompanyades per l’oposició.

 

El poc que és mou a Sant Andreu, és inèrcia del govern de l’Alcalde Trias, així doncs aviat veurem com al barri del Congrés-Indians gaudiran d’un nou centre cívic, i si no hi ha més retards, la Torre de la Sagrera serà properament també inaugurada gràcies a l’herència rebuda.

 

Les actuacions projectades, reivindicades i necessitades, malgrat molts anuncis publicitaris resten aturades, el preu del lloguer puja als nostres barris, la inseguretat i l’incivisme generen un malestar que cada dia creix entre els veïns i les desigualtats socials cada dia són més acusades.

 

Sant Andreu es mereix un govern millor, més proper, on la regidora es faci seus els problemes de la gent, per això Som l’Alternativa!

 

Carta mensual de Ximena Gadea, consellera municipal i portaveu demòcrata al Districte de Sant Andreu.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: