El Grup Demòcrata i el PDeCAT de Barcelona reparteixen 50.000 exemplars del número 1 d’“El Run Run! El diari que l’Ajuntament no vol que llegeixis”

 

EL Run Run!

Un centenar de voluntaris del Partit Demòcrata a la capital catalana distribueix aquest matí en 44 boques de Metro repartides per tota la ciutat una publicació que resumeix l’acció dels dos anys de Govern d’Ada Colau

 

El Grup Municipal Demòcrata i el Partit Demòcrata a Barcelona reparteixen des de primera hora d’aquest matí 50.000 exemplars del primer número d’“El Run Run! El diari que l’Ajuntament no vol que llegeixis”. Un centenar de voluntaris del Partit Demòcrata a la capital catalana distribueix aquest matí en 44 boques de Metro repartides per tota la ciutat una publicació que resumeix l’acció dels dos anys de Govern d’Ada Colau.

 

“Suspesa” és el titular a cinc columnes i de color groc que destaca en la portada del primer número d’”El Run Run! El Diari que l’Ajuntament no vol que llegeixis”, una publicació que ha elaborat la vegueria de Barcelona del Partit Demòcrata a mode de resum i balanç de la feina feta pel Govern municipal d’Ada Colau quan es compleixen dos anys de la celebració de les eleccions municipal que li van atorgar a l’antiga activista la vara d’alcaldessa. Un centenar de associats del PDeCAT a Barcelona, amb els regidors i consellers municipals del Grup Demòcrata a l’Ajuntament, estan repartint des de les 7:30 d’aquest matí i fins les 9:30 50.000 exemplars del diari, repartits per fins a 44 parades de Metro, dels 10 districtes de la capital catalana.

 

(Poder veure “El Run Run!” en el document adjunt)

 

Editat a color, amb 8 pàgines i en format tabloide, “El Run Run!” presenta en portada un sumari del seu contingut on destaca, sobre la foto de l’Alcaldessa Colau i el titular “Suspesa”, un subtítol que indica: “Balanç de dos anys ‘en comú’. Promeses incomplertes, amiguisme i mala gestió”. Aquest primera pàgina avança reportatges dedicats a analitzar l’augment del preu del lloguer a Barcelona, l’increment de l’incivisme i la inseguretat a la capital catalana i la implantació al barri del Poblenou de la “Superilla: Superdesastre”.

En el pòster central, les pàgines 4 i 5, i amb el títol de “L’engany del tramvia” recullen les dades principals de l’estudi elaborat pel departament d’Economia Aplicada de la Universitat de Barcelona que qüestiona punt per punt totes les argumentacions pretesament tècniques del Govern municipal per defensa el pas del tramvia per l’Avinguda Diagonal en detriment de l’aposta per continuar desenvolupant la Nova Xarxa de Bus posant en marxa la Línia D30 amb vehicles elèctric d’alta capacitat, que és el que havia previst el Govern de l’Alcalde Xavier Trias.

 

A la contraportada, “El Run Run!” inlou la secció “24 mesos, 24 nyaps: Dos anys de ‘run run’ i ni rastre del “bien común”, però sí d’un bon grapat de fracassos  i de despropòsits”, i que incorpora fins a 24 càpsules de polèmiques que ha protagonitzat el Govern Colau des de la seva constitució; i que van des de la contractació de parelles en llocs determinant de la nova administració municipal, als contratemps amb les grans empreses elèctriques, passant per l’acord de Govern amb el PSC –a qui van arribar a qualificar de “màfia”-; els nous contractes de serveis municipals amb empreses de Florentino Pérez enlloc d’iniciatives del Tercer Sector, o el continu ús dels cotxes oficials.

 

(A les 09:30h. d’aquest matí, el portaveu del Grup Municipal Demòcrata, Joaquim Forn, i la regidora Mercè Homs, presidenta també de la vegueria de Barcelona del Partit Demòcrata, oferiran una roda de premsa per valorar la iniciativa del repartiment d’”El Run Run!”)

 

 

Barcelona, 25 de maig de 2017

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: