Xavier Trias exigeix a l’alcaldessa Ada Colau que actuï al districte de Ciutat Vella perquè “els veïns tornen a tenir por” i “el que hi passa ens afecta a tots”

Dby8eK_X0AAkXGw

El Consell Plenari reprova el govern municipal per la seva manca d’actuació al districte, on hi ha un problema de seguretat i els veïns no se senten ni escoltats ni recolzats

 

El President del Grup municipal del PDeCAT, Xavier Trias, ha exigit avui a l’alcaldessa Ada Colau que actuï al districte de Ciutat Vella perquè “els veïns tornen a tenir por” i “el que hi passa ens afecta a tots”. El Ple de l’Ajuntament de Barcelona ha reprovat el govern municipal per la seva manca d’actuació al districte, on hi ha un problema de seguretat i els veïns no se senten ni escoltats ni recolzats.

 

En acabar la sessió ordinària del Consell Municipal s’ha celebrat aquesta tarda una sessió  extraordinària del Plenari, a petició del PDeCAT i la resta de grups de l’oposició, per debatre un sol punt: la reprovació de l’acció del govern municipal a Ciutat Vella. La reprovació ha tirat endavant amb els vots dels grups que havien sol·licitat el ple: PDeCAT, C’s; ERC, PSC i PP. Trias, que ha saludat els veïns i entitats de Ciutat Vella presents a saló de plens per seguir el debat, ha afirmat que Ciutat Vella és un districte molt important per la ciutat, “és un districte de referència, el que hi passa ens afecta a tots”.

 

El districte, ha explicat, ha viscut transformacions importantíssimes en els darrers 30 anys que l’han canviat, en positiu, i on hi ha moltes entitats treballant-hi. “Però els veïns estan enfadats, no se senten segurs i, el que és més greu, no se senten recolzats pel govern. Hi ha un problema de seguretat. No volem que sigui un lloc on hi proliferen segons quines activitats”, ha dit Trias.

 

Pel president del Grup del PDeCAT, no és fàcil evitar els narcopisos o la prostitució, “però l’alcaldessa i la regidora tenen l’obligació claríssima d’evitar aquests fenòmens que es cronifiquin, aquesta és la seva responsabilitat”.

 

Trias ha ofert la seva col·laboració al govern perquè el que passa a Ciutat Vella “no pot seguir passant”, i ha reclamat al govern actuar sobre l’espai públic, “sinó la gent se’n va”. “Hi ha sensació de tolerància, de que no escolten a la gent i la gent té por. Ningú vol anar a viure a un pis quan sota hi ha un pis on s’exerceix la prostitució o hi ha un narcopís. I en això poden actuar”, ha insistit l’exalcalde Trias. “L’alcalde és l’alcalde i cal que actuï, i vostè ha d’actuar. Cal ordre i tolerància zero envers activitats com el narcotràfic”, ha finalitzat Trias tot adreçant-se a l’alcaldessa.

 

 

 

Barcelona, 27 d’abril de 2018

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: