El PDeCAT demana al govern Colau fer un ‘reset’ i recuperar el respecte, el diàleg i la complicitat amb els sectors de la restauració, el comerç i la moda

WhatsApp Image 2018-04-13 at 10.43.21

A la Comissió d’estudi de la situació econòmica de Barcelona, Raimond Blasi afirma que la ciutat “ha perdut pistonada”, i reclama comptar amb aquests sectors, “estratègics, generadors de llocs de treball, i que ens han de permetre afrontar nous reptes”

 

El grup municipal del PDeCAT ha demanat al govern d’Ada Colau que faci un “reset”, es reiniciï, i recuperi el respecte, el diàleg i la complicitat amb els sectors de la restauració, el comerç i la moda de Barcelona. A la Comissió d’estudi de la situació econòmica de Barcelona, el regidor Raimond Blasi ha afirmat que la capital catalana  “ha perdut pistonada”, i ha reclamat comptar amb aquests sectors, “estratègics, generadors de llocs de treball i que ens han de permetre afrontar nous reptes”.

 

Aquest matí ha tingut lloc a l’Ajuntament la primera sessió de treball de la Comissió no permanent d’estudi de la situació econòmica de Barcelona, després de la sessió de constitució que es va celebrar el passat 19 de març. El govern ha presentat un informe sobre comerç, restauració, moda i venda i mercats ambulants; i han comparegut representants dels sectors de la restauració, el comerç i la moda. La comissió, presidida per la portaveu adjunta del PDeCAT, Sònia Recasens, té com a objecte estudiar i avaluar la situació econòmica actual de Barcelona i proposar mesures extraordinàries de suport als sectors econòmics afectats. En nom del PDeCAT ha intervingut el regidor Raimond Blasi.

 

El regidor Blasi ha agraït les intervencions dels compareixents:, “han servit per il·lustrar-nos”, així com l’informe que ha presentat el govern. Blasi s’ha referit a la intervenció de Roger Pallarols, en nom del Gremi de Restauració de Barcelona, que ha demanat a la regidora de Ciutat Vella que rectifiqui o dimiteixi per les seves paraules a l’Audiència Publica de Ciutat Vella, celebrada ahir al vespre, on es va referir al Gremi dient que era “penós i que estava mal representat”. A parer de Blasi, aquesta actitud “no és cap novetat i visualitza el govern municipal que tenim”. El regidor del Grup Demòcrata ha recordat que en el passat Consell Plenari, ell mateix va ser objecte d’insults per part del primer tinent d’Alcalde, Gerardo Pisarello, quan va preguntar pel ‘top manta’, la proliferació dels qual ha estat una de les queixes reiterades en les intervencions que s’han escoltat entre els compareixents. “Hi ha poc respecte del govern municipal, que avui ha rebut moltes crítiques”, ha afirmat Blasi, que ha afegit que el “respecte ens porta al diàleg i a arribar a acords”.

 

Per al regidor del PDeCAT, “la ciutat ha perdut pistonada i hi ha una necessitat de  lideratge”. “Fem un ‘reset’, reiniciem, haurem perdut tres anys, però si hi ha complicitat amb els sectors, si hi ha voluntat de fer propostes, i hi ha un canvi de xip al govern municipal, podem tirar endavant comptant amb aquests sectors estratègics i generadors de llocs de treball i que ens han de permetre afrontar nous reptes”, ha finalitzat Blasi.

 

La presidenta de la Comissió, Sònia Recasens, ha tancat la sessió agraint les intervencions de tots els compareixents, “avui hem après molt”. Recasens ha recollit la demanda que ha fet el representant del Gremi de Restauració, Roger Pallarols, i ha assenyalat que traslladarà la seva petició de rectificació o dimissió de la regidora Gala Pin per les paraules a l’Audiència Pública a la mateixa regidora; unes declaracions que també han criticat altres grups i entitats.

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: