El govern municipal presentarà a petició del PDeCAT un pla estratègic pel futur de l’Estadi Olímpic Lluís Companys

Captura de pantalla 2018-02-13 a las 12.01.44

Maite Fandos, que ha defensat la proposició que ho reclama a la Comissió de Drets Socials, Cultura i Esports i que s’ha aprovat per unanimitat, demana que el pla es treballi amb el món esportiu de la ciutat

 

La regidora responsable d’Esports del PDeCAT, Maite Fandos, ha aconseguit suports perquè el govern presenti un pla estratègic pel futur de l’Estadi Olímpic Lluís Companys. Maite Fandos, que ha defensat la proposició que ho reclama la Comissió de Drets Socials, Cultura i Esports d’aquest mati en que s’ha aprovat per unanimitat, demana que el pla es treballi amb el món esportiu de la ciutat.

A la Comissió de Drets Socials, Cultura i Esports el grup del PDeCAT ha presentat una proposició, que s’ha transaccionat amb l’executiu municipal, que insta el Govern Municipal a presentar, el més aviat possible dins d’aquest any, el pla estratègic pel futur de l’Estadi Olímpic Lluís Companys. La iniciativa ha comptat amb els vots favorables de tots els grups municipals.

La regidora Maite Fandos ha expressat la seva preocupació pel futur de l’Estadi Olímpic Lluís Companys, “un equipament icònic de la ciutat”. Després dels Jocs Olímpics l’Estadi ha estat escenari de diferents esdeveniments, esportius, musicals, culturals i familiars. Va ser la seu dels Barcelona Dragons, i també del RCD Espanyol, i en els darrers anys ha acollit l’Open Camp, un parc d’esports. Fandos ha lamentat el tancament de l’Open Camp, “un projecte interessant i que donava un ús a la instal·lació, però el govern actual no hi ha volgut donar suport perquè el projecte estava liderat per una empresa i això els fa urticària”.

Fandos ha reclamat a l’executiu municipal que “faci un pla que activi i posi en marxa l’estadi, sabem que no es fàcil, però cal treballar-ho”. La regidora ha explicat que tenir l’estadi, que gestiona B:SM, sense utilitat costa més d’un 1M d’€ l’any. “És necessari i urgent tenir un nou projecte per l’Estadi, treballat amb el món esportiu”, ha demanat Fandos, que ha assenyalat que a la ciutat hi ha clubs i entitats esportives que tenen ganes de ser-hi.

Fandos ha demanat que aquest pla sigui treballat també amb l’àrea d’Esports del consistori, “B:SM s’hi ha dedicat, però no pot ser que Esports no hi sigui. B:SM  mira per la part empresarial, però l’esport va més enllà del rendiment econòmic, ha de ser un projecte amb col·laboració també d’esports. Esperem que més aviat que més tard es presenti projecte”, ha finalitzat Fandos.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: