Jaume Ciurana creu que la Junta Electoral s’hauria de pronunciar sobre si és neutral tenir candidats a la presó o l’exili sense poder fer campanya

WhatsApp Image 2017-11-27 at 12.25.04

El portaveu del Grup Municipal del PDeCAT, davant la resolució que obliga a retirar de la façana de l’Ajuntament  la pancarta “Llibertat presos i preses polítiques”, afirma que “ens podran fer buidar els balcons, però la nostra feina és omplir les urnes el 21D de llibertat, democràcia i  dignitat”

 

El portaveu del Grup Municipal del PDeCAT a l’Ajuntament, Jaume Ciurana, considera que la Junta Electoral s’hauria de pronunciar sobre si és neutral tenir candidats a la presó o l’exili sense poder fer campanya. Jaume Ciurana, davant  la resolució que obliga a retirar de la façana de l’Ajuntament  la pancarta “Llibertat presos i preses polítiques”, afirma que “ens podran fer buidar els balcons, però la nostra feina és omplir les urnes el 21D de llibertat, democràcia i  dignitat”.

La Junta Electoral de Barcelona ha ordenat retirar la pancarta que des del passat 2 de novembre penjava al balcó de la façana de l’Ajuntament de Barcelona i que demanava “Llibertat presos i preses polítiques”, argumentant que pot vulnerar el principi de neutralitat institucional.

El portaveu del PDeCAT a l’Ajuntament, Jaume Ciurana, en declaracions als mitjans a la plaça Sant Jaume, ha afirmat que el seu grup discrepa de la resolució de la Junta Electoral i ha demanat que l’Ajuntament presenti recurs: “sempre s’han de defensar els drets i, especialment, el dret a la llibertat d’expressió”. Ciurana també ha assenyalat que “ens agradaria que la Junta Electoral es pronunciés sobre si considera neutralitat institucional que hi hagi candidats que no poden fer campanya perquè estan o bé empresonats o bé a l’exili”.

El portaveu del grup del PDeCAT ha reclamat que “no s’intenti fer veure que vivim en una situació de normalitat”. “Aquestes eleccions no se celebren en una situació de normalitat institucional i ens sembla que aquesta resolució no és neutral”, ha afirmat. Finalment, Ciurana ha afirmat que la resposta que hauria de donar el conjunt de la ciutadania “no és altra que omplir les urnes el 21 de desembre de llibertat, democràcia i dignitat. Ens podran fer buidar els balcons, però la nostra feina és omplir les urnes”.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: