Jaume Ciurana manté el compromís del PDeCAT i si el trencament amb el PSC és real “estem disposats a seure i parlar” amb el Govern Colau

El portaveu del Grup Municipal Demòcrata destaca que caldrà establir un mínim de confiança amb el Comuns, i en aquest sentit demana una rectificació a l’alcaldessa de les seves paraules de dissabte  amb les que va ofendre el que representa PDECAT i ERC

 

El portaveu del Grup del PDeCAT a l’Ajuntament, Jaume Ciurana, ha destacat que la seva formació manté el seu compromís i si el trencament amb el PSC decidit per les bases de BCN en Comú és real, “estem disposats a seure i parlar” amb el Govern d’Ada Colau. Jaume Ciurana ha destacat que caldrà establir un mínim de confiança amb el Comuns, i en aquest sentit exigeix una rectificació a l’alcaldessa de les seves paraules de dissabte passat amb les que va ofendre el que representa PDeCAT i ERC.

 

A través d’una consulta interna, les bases de BComú van decidir aquest cap de setmana trencar el pacte de govern amb el PSC, amb el 54% de vots a favor i un 45% en contra. El portaveu del Grup Municipal Demòcrata ha criticat el “comportament erràtic d’Ada Colau i de Barcelona en Comú”. Ciurana ha recordat que Colau va ser investida alcaldessa amb els vots de BComú, ERC, el PSC i un regidor de la CUP; va decidir governar en solitari, després va incorporar el PSC al govern, i ara hi trenca. A parer de Ciurana, “aquesta decisió afecta la cohesió del govern, però també a la del grup de BComú, com  demostren diverses declaracions de membres d’aquest grup polític”. Jaume Ciurana ha reclamat saber “si el trencament és real i no és una simulació, ho veurem els propers dies”, i ha afegit que el seu grup “manté el compromís, si el trencament és real i no cosmètic o simulat, de seure i parlar”.

 

Ciurana ha criticat unes declaracions de l’alcaldessa Ada Colau el passat dissabte. “Va ofendre profundament allò que el PDeCAT i ERC representem, exigint responsabilitat als empresonats per explicar mentides. Li demanem que rectifiqui, va ofendre molta gent”.

 

Ciurana ha insistit en que la predisposició del PDeCAT és “màxima per treballar i construir però dependrà de l’actitud que el govern Colau tingui amb nosaltres. Hi ha una condició prèvia: que el govern canvi la manera de relacionar-se amb els grups. Cal que hi hagi una cadena de confiança”. “Seure i parlar amb l’horitzó de la sinceritat”, ha finalitzat.

 

 

Barcelona, 13 de novembre de 2017

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: