Ciurana: “Estem tornant a la lluita pels drets civils i ens agradaria que l’alcaldessa Colau estigués al costat dels que lluitem per la llibertat”

 

 

El portaveu del Grup Municipal Demòcrata critica que Ada Colau no travessés la plaça Sant Jaume acompanyant els alcaldes investigats per la fiscalia per donar suport el president Puigdemont

 

Jaume Ciurana ha afirmat avui que “estem tornant a la lluita pels drets civils i ens agradaria que l’alcaldessa Colau estigués al costat dels que lluitem per la llibertat”. El portaveu del Grup Municipal Demòcrata critica que Ada Colau no travessés la plaça Sant Jaume acompanyant els alcaldes investigats per la fiscalia per donar suport al president de la Generalitat, Carles Puigdemont.

A la roda de premsa de presentació d’iniciatives que es debatran a les comissions de plenari d’aquesta setmana, i a preguntes dels periodistes, el portaveu del Grup Demòcrata s’ha referit a l’actuació de la Guàrdia Urbana el passat dissabte quan va retirar material de campanya de l’1-O d’una paradeta del PDeCAT. Ciurana ha afirmat que la Guàrdia Urbana va actuar amb un “zel especial que no veiem en altres coses”, i ha criticat que “Ada Colau no està l’alçada del que hauria de ser l’alcaldessa de la capital de Catalunya”.

El portaveu ha recriminat a l’alcaldessa que no travessés la plaça Sant Jaume, acompanyant els més de 700 alcaldes i el president de la Generalitat, “són només 100 metres, però és tot un abisme en el seu grau de compromís amb el referèndum”; i ha expressat la seva perplexitat perquè mentre Colau acollia els alcaldes a l’Ajuntament, es donava instrucció a la Guàrdia Urbana de retirar material polític del PDeCAT”. Ciurana ha afegit que la Guàrdia Urbana “ha d’actuar amb les prioritats que estableixin els polítics: perseguir material de les paradetes o vetllar per la seguretat ciutadana”. “Estem tornant a la lluita pels drets civils i ens agradaria que l’alcaldessa Ada Colau estigués al costat dels que lluitem per la llibertat”, ha finalitzat Ciurana.

Barcelona, 18 de setembre de 2017

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: