Xavier Trias ofereix a l’alcaldessa Ada Colau la seva corresponsabilitat en tot el que calgui fer perquè es pugui votar l’1 d’octubre a Barcelona

//platform.twitter.com/widgets.js

//platform.twitter.com/widgets.js

El president del Grup Municipal Demòcrata expressa el seu suport al Parlament, al president de la Generalitat, al mandat del poble sorgit de les eleccions del 27 de setembre, i també a que el proper 1-O els ciutadans puguin anar a votar

 

El president del Grup Municipal Demòcrata,  Xavier Trias, ha ofert a l’alcaldessa Ada Colau la seva  corresponsabilitat en tot el que calgui fer perquè es pugui votar l’1 d’octubre. Xavier Trias ha expressat el seu suport al Parlament de Catalunya, al president de la Generalitat, al mandat del poble sorgit de les eleccions del 27 de setembre, i també a que el proper 1-O els ciutadans puguin anar a votar.

 

El Consell Plenari ha debatut avui una proposició del grup de C’s que demana “el compromís del govern municipal a respectar la legalitat davant l’anunci del referèndum de l’1 d’octubre”. El president del Grup Municipal Demòcrata, Xavier Trias, ha expressat, amb rotunditat, el vot en contra del seu grup: “Votar a favor d’aquesta proposició voldria dir negar el dret de tots els catalans a decidir sobre el seu futur col·lectiu”. A parer de Trias donar suport a aquesta proposició voldria dir que “no creiem en una Barcelona capital de Catalunya,  que lidera i dona  exemple a la resta de pobles i ciutat s del país; votar a favor voldria dir fer més cas als que ens volen acovardir que no donar la veu al poble”. I ha afegit: “rotundament diem que no perquè donem suport clar al Parlament de Catalunya, al president de la Generalitat i al mandat del poble que va sorgir de les eleccions del 27 de setembre, i també a que el proper 1 d’octubre  tots els ciutadans, tinguin la ideologia que tinguin, puguin anar a votar. Això és democràcia i és molt important pel nostre futur”.

 

Per a Trias, liderar és “defensar la democràcia, que la gent pugui anar a votar el que vulgui”, també és defensar que “l’Estat no pugui fer coses impresentables”, i ha lamentat en aquest sentit l’actitud de C’s, que ahir al Congres dels Diputats es va posar al costat del govern del PP per impedir que les conclusions de la comissió sobre l’Operació Catalunya arribin a la Fiscalia. “Liderar és actuar en conseqüència i no abstenir-se o donar suport a gent que fa barbaritats, que és lamentable i vergonyós”, ha dit Trias.

 

El president del Grup Municipal Demòcrata ha reiterat el seu oferiment a l’alcaldessa Ada Colau per signar el que sigui necessari per l’organització del referèndum de l’1-O. “Els ofereixo, de manera clara, la nostra coresponsabilitat perquè es pugui votar, jo ja he suportat riscos”, ha dit Trias, que ha afegit “estarem al seu costat perquè es pugui votar l’1 d’octubre, estem disposats a coresponsabilitzar-nos en favor de votar l’1i no d’amagar el cap sota l’ala”.

 

 

Barcelona, 21 de juliol de 2017

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: