Xavier Trias anuncia que Irma Rognoni substituirà Joaquim Forn

El president del Grup Municipal Demòcrata agraeix al ja conseller d’Interior la col·laboració de tots aquests anys i la seva dedicació i es mostra convençut que serà un gran conseller

El president del Grup Municipal Demòcrata, Xavier Trias, ha anunciat avui que Irma Rognoni substituirà Joaquim Forn com a regidora. El nomenament de Joaquim Forn com a conseller d’Interior, ha provocat que el Grup Municipal Demòcrata hagi d’afrontar diversos canvis organitzatius. Xavier Trias ha agraït a Joaquim Forn “la col·laboració de tots aquests anys, la seva dedicació, el seu lideratge, capacitat de gestió i la seva manera d’entendre la política”, li ha desitjat molta sort en aquesta nova etapa, i s’ha mostrat convençut que “serà un gran conseller i farà una feina extraordinària”. Aquest canvi obliga a fer canvis interns i de reorganització de grup, que s’aniran definint les properes setmanes. Trias si que ha anunciat que, transitòriament i fins que es nomeni un nou portaveu, n’assumirà les funcions. Tots els canvis, ha explicat, s’acabaran de definir durant les properes setmanes.

Trias ha afirmat que tots aquests canvis no afectaran “la manera de fer i actuar, ho farem com sempre, de manera constructiva però amb un govern destructiu és difícil”. “Davant un govern sectari nosaltres seguirem buscant la col·laboració”, ha dit.

El president del grup ha explicat que Irma Rognoni, que va formar part del seu govern en el mandat passat i ocupava el 14è lloc a la llista electoral, substituirà Joaquim Forn com a regidora. A la llista figuraven, abans de Rognoni, Joan Puigdollers i Eduard Freixedes, tots dos en aquests moments ocupen responsabilitats en el Govern de la Generalitat i han optat per mantenir el compromís que hi tenen. Trias ha destacat la capacitat de mediació de qui tornarà a ser regidora de l’Ajuntament de Barcelona, Irma Rognoni.

Barcelona, 19 de juliol de 2017

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: