Homs denuncia una política errònia de l’alcaldessa Colau, que castiga de manera flagrant les classes mitjanes amb l’augment de tarifes de les escoles bressol

 

 

Els Grup Municipal Demòcrata i la Vegueria de Barcelona ciutat del Partit Demòcrata fan una campanya informativa per denunciar que el Govern  Colau castiga les classes mitjanes amb l’augment del preu de les places als parvularis de l’Ajuntament

 

La regidora del Grup Municipal Demòcrata, Mercè Homs, ha denunciat avui la política errònia de l’alcaldessa Ada Colau, que castiga de manera flagrant les classes mitjanes amb l’augment de tarifes de les escoles bressol. El Grup Municipal Demòcrata i la Vegueria de Barcelona ciutat del Partit Demòcrata han realitzat avui una acció informativa per denunciar que el Govern Colau castiga les classes mitjanes amb l’augment del preu de les places als parvularis de l’Ajuntament.

Aquest matí, regidors, consellers municipals i associats, unes 100 persones, del Partit Demòcrata a Barcelona han participat en una campanya informativa per expressar el rebuig a les noves tarifes de les escoles bressol municipals. El Grup Municipal Demòcrata i la Vegueria de Barcelona ciutat del Partit Demòcrata han repartit 3.500 fulletons informatius (vegeu document adjunt) amb els quals denuncien que el Govern d’Ada Colau castiga les classes mitjanes amb l’augment del preu de les places als parvularis de l’Ajuntament. L’acció s’ha dut a terme a les portes de prop d’una quarantena d’escoles bressol municipal, entre les 8h i les 9h del matí.

La regidora Mercè Homs, també presidenta de la vegueria de Barcelona del Partit Demòcrata, a les portes de l’escola bressol municipal Carabassa, ha explicat que la campanya té per objectiu “denunciar una política errònia de l’alcaldessa Ada Colau, que castiga de manera flagrant les classes mitjanes”, i ha reclamat al govern municipal que assumeixi aquest increment tarifari amb els 100 milions de superàvit amb el qual ha tancat l’exercici pressupostari de 2016 per tal que no siguin les famílies les que ho hagin d’assumir. “Unes famílies”, ha dit, “que potser es veuran empeses a marxar sistema públic d’escoles bressol”.

Homs ha assenyalat que la situació “es pot revertir perquè l’Ajuntament disposa de diners públics, només ha de mostrar la seva voluntat”. La regidora del Grup Demòcrata ha finalitzat recordant que “el govern Colau és una broma pels rics, un malson per a les classes mitjanes i un càstig pels més desafavorits”.

El Grup Municipal Demòcrata rebutja les noves tarifes de les escoles bressol municipals. L’increment de preus de les escoles bressol a les famílies de classe mitjana pot arribar als 1.000€ per any i fill, un increment que expulsarà famílies del sistema públic d’escoles bressol. El Grup Demòcrata demana a l’alcaldessa Ada Colau que destini part dels 100 milions d’euros que ha fet de superàvit a ajudar les famílies amb rendes baixes, sense castigar les classes mitjanes.

Barcelona, 7 de juliol de 2017

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: