El Grup Demòcrata qualifica de transcendent la reordenació de l’entorn del Camp Nou i es compromet a sumar per fer un bon projecte de ciutat

 

 

El regidor Jordi Martí insta el govern d’Ada Colau a aprofundir en la negociació i el diàleg amb els veïns, que encara tenen coses a reclamar i reivindicar 

 

El regidor d’Urbanisme del Grup Municipal Demòcrata, Jordi Martí, ha afirmat avui que la reordenació de l’entorn del Camp Nou és un projecte de gran transcendència i s’ha compromès a sumar i aportar millores per aprovar un bon projecte per a la ciutat. Jordi Martí ha instat el govern d’Ada Colau a aprofundir en la negociació i el diàleg amb veïns, que encara tenen coses a reclamar i reivindicar.

El regidor del Grup Municipal Demòcrata, Jordi Martí, ha fet avui una valoració d’urgència de la proposta de modificació de PGM de reordenació de l’entorn del Camp Nou, que es debatrà a la Comissió d’Ecologia, Urbanisme i Mobilitat de la propera setmana. Martí ha lamentat el retard d’un any en l’inici de la seva tramitació i ha afegit que és “qüestió molt important, de ciutat, no de barri, districte o esportiva, parlem actuació urbanística de gran transcendència”.

Marti, responsable d’Urbanisme del Grup Municipal Demòcrata, ha assenyalat que el que avui ha exposat el govern d’Ada Colau no comença de zero, sinó que neix en el mandat anterior sota el govern de l’Alcalde Xavier Trias, quan es van iniciar les converses amb el club i els veïns per deixar enrere documents anteriors, del 2000 i 2010 amb segell de PSC i ICV. “Vam deixar preparat un document important, per tal que s’anés perfeccionant”, ha dit.

El regidor Martí ha destacat de l’operació urbanística l’obertura del perímetre de  l’espai Barça al barri, “es guanya capacitat de fer barri, districte, ciutat”, amb un plantejament equilibrat des de punt de vista financer, un acord madur amb els grups municipals a nivell de districte i amb els veïns. Tot i això, ha assenyalat que encara aqueden alguns “serrells” i ha instat el govern d’Ada Colau, a que en el procés d’al·legacions de tres mesos des d’aprovació inicial, “insisteixi i aprofundeixi en la negociació i el diàleg amb veïns, que encara tenen coses a reclamar i reivindicar”.

Martí ha valorat oportunament la feina de participació durant dos anys, les converses que s’han mantingut amb el govern; i també amb la junta directiva i responsables del F.C. Barcelona d’aquesta operació a l’hora d’integrar moltes de les reivindicacions que ha fet Ajuntament, els grups municipals i els veïns. “Hem estat empenyent perquè hi hagi un acord de ciutat i tothom hauria de posar el seu esforç, des de l’aprovació inicial si es produeix la setmana vinent, fins la definitiva”. Martí ha conclòs expressant el seu compromís per “fer aportacions en aquest darrer tràmit per tal de tenir un bon projecte per la ciutat”.

Barcelona, 6 de juliol de 2017

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: