El Grup Municipal Demòcrata i el Partit Demòcrata a Barcelona unifiquen els seus perfils a les xarxes socials en @PDeCATBCN

Continua el procés d’unificació que es va iniciar a començament d’any amb el canvi del nom del Grup a l’Ajuntament i que cerca sumar esforços i mostra conjuntament la feina que es fa tant al territori, els districtes, i a la institució

El Grup Municipal Demòcrata i la vegueria del Partit Demòcrata de Barcelona ciutat unifiquen des d’avui els seus perfils a les xarxes socials en el compte @PDeCATBCN. Continua el procés d’unificació que es va iniciar a començament d’any amb el canvi del nom del Grup a l’Ajuntament i que cerca sumar esforços i mostra conjuntament la feina que es fa tant al territori, els districtes, i a la institució.

Des d’avui mateix els perfils a Twitter i Facebook del Grup Municipal Demòcrata i de la Vegueria de Barcelona ciutat del Partit Demòcrata s’han unificat en els comptes @PDeCATBCN. També es converteix en @PDeCATBCN el fins ara perfil a Instagram del Grup Municipal Demòcrata a l’Ajuntament de Barcelona. L’objectiu

En les pròximes setmanes també s’aniran unificant els perfils corresponents als grups municipals als 10 districtes i els de les agrupacions de districte del Partit Demòcrata de Barcelona ciutat.

 

Barcelona, 4 de juliol de 2017

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: