Forn: “Demanem a Colau que si les persones que estan negociant el conflicte del Metro no tenen capacitat que pleguin i es busqui un nou equip negociador”

 

 

El portaveu del Grup Municipal Demòcrata, en la novena jornada de vaga, afirma que “el Metro està a la deriva, ningú comanda i ningú sap com solucionar-ho”

 

El portaveu del Grup Municipal Demòcrata, Joaquim Forn, ha demanat avui, novament, a l’alcaldessa Ada Colau que “si les persones que estan negociant el conflicte del Metro no tenen capacitat que pleguin i es busqui un nou equip negociador”. Joaquim Forn, en la novena jornada de vaga, afirma que “el Metro està a la deriva, ningú comanda i ningú sap com solucionar-ho”.

En la novena jornada de vaga d’aturades al servei del metro, el portaveu ha criticat avui dilluns que, “portem més de dos mesos sense que el govern doni la cara i sense explicar la situació real de TMB i contretament del Metro de Barcelona”. “És absolutament vergonyós, se’ns acaben les paraules, ja no sabem què més demanar ni què més fer perquè el govern expliqui i prengui decisions per solucionar el conflicte”, ha dit Forn, que ha afegit que el conflicte, lluny de solucionar-se, continua enquistat i fins i tot empitjora atès que s’han anunciat noves vagues els dies de la Mercè, l’Onze de setembre i també en els partits de ‘Champions’ del Barça.

A parer del portaveu del Grup Demòcrata, “el govern municipal, l’alcaldessa Ada Colau i els directius de TMB, han perdut els papers i el metro està a la deriva, ningú comanda i ningú sap com solucionar-ho”. Forn ha recordat que la mateixa alcaldessa, en el Consell Plenari del passat divendres, reconeixia que, des de que han començat les aturades, s’han comptabilitzat 1,4 milions menys de validacions i ha tingut un cost de gairebé 600.000 €. “Tornem a demanar a Colau, una vegada més, que si les persones que estan negociant no tenen capacitat ni complicitat amb els agents socials, que pleguin i es busqui un nou equip negociador perquè Barcelona no es pot permetre una situació com la que estem vivint”.

Forn ha recriminat a Colau que traspassi les seves responsabilitats quan afirma que la situació es deguda a la Llei d’Estabilitat Pressupostària, “aquesta és la teoria Colau: cada vegada que hi ha un conflicte és culpa d’una altra administració, el seu govern municipal mai en té la culpa, sempre hi ha alguna administració a les que es pot derivar les responsabilitats”, i ha exigit a l’alcaldessa que “assumeixi directament la responsabilitat que té”.

Finalment, el portaveu ha afegit que “hagués estat bé que l’alcaldessa, en les entrevistes que ha fet aquests dies, s’hagués referit a la vaga; però no vol que es parli d’aquests conflictes i sempre se’n surt parlant de temes que no afecten directament al dia a dia dels ciutadans”.

Barcelona, 3 de juliol de 2017

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: