El Grup Demòcrata força el govern a impulsar de nou el programa “Esport inclou” per promoure la pràctica esportiva entre persones amb diversitat funcional

La regidora Maite Fandos, que ha presentat una proposició a la  comissió de Drets Socials, Cultura i Esports aprovada per unanimitat, destaca la importància de l’esport per les persones amb diversitat funcional

 

El Grup Municipal Demòcrata força el govern  a impulsar de nou el programa “Esport inclou” per promoure la pràctica esportiva entre persones amb diversitat funcional. A la comissió de Drets Socials, Cultura i Esports celebrada aquest matí a l’Ajuntament de Barcelona, la regidor Maite Fandos ha presentat una proposició que acorda: “Impulsar de nou el programa “Esport inclou”, que té l’objectiu de potenciar la pràctica esportiva per a les persones amb discapacitat física, intel·lectual, auditiva, visual i/o amb trastorn mental que viuen a la ciutat de Barcelona i convocar en termini d’un mes la Taula de Coordinació del programa i que es presenti un pla d’execució del mateix que detalli els recursos que es destinaran”. El govern ha presentat una transacció per allargar el termini de convocatòria de la Taula de Coordinació, acceptada pel Grup Municipal Demòcrata, i s’ha acordat que  es reunirà en el termini de quatre mesos. La proposició s’ha aprovat per unanimitat de tots els grups municipals.

 

Maite Fandos ha posat en valor la importància de l’esport per les persones amb diversitat funcional i ha destacat que el programa “Esport inclou” , treballat en el passat mandat amb diferents agents, entitats, federacions, permetia que les persones amb discapacitat poguessin accedir a la pràctica esportiva. La regidora ha lamentat que “tenim la sensació que el govern no ha apostat per aquest tema” i que no s’hagi convocat la Taula de Coordinació del programa, que servia per impulsar nous programes. Fandos ha demanat que es torni a convocar perquè “cal estar sempre mirant endavant, innovant i, si cal, dotar de més personal”.

 

Tots els grups han donat suport a la iniciativa i Maite Fandos ha demanat al govern que convoqui la Taula, amb el sector, en el termini acordat

 

 

 

 

Barcelona, 20 de juny de 2017

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: