El Grup Demòcrata aconsegueix que el govern Colau presenti un informe sobre l’impacte comercial de la venta online a la ciutat

Raimond Blasi, que ha presentat la proposició que ho reclama a la comissió d’Economia i Hisenda i que s’ha aprovat, afirma que aquest tipus de comerç ha de ser un complement, i no una alternativa, al comerç de proximitat que cal preservar

 

El Grup Municipal Demòcrata aconsegueix que el govern Colau presenti un informe sobre l’impacte comercial de la venta online a la ciutat. Raimond Blasi, que ha presentat la proposició que ho reclama a la comissió d’Economia i Hisenda i que s’ha aprovat, afirma que aquest tipus de comerç ha de ser un complement, i no una alternativa, al comerç de proximitat que cal preservar

 

La Comissió d’Economia i Hisenda ha debatut i aprovat una proposició presentada pel regidor Raimond Blasi que acorda: “Que en el termini de 6 mesos el Govern municipal presenti un informe sobre l’impacte comercial de la venta online a la ciutat de Barcelona tot presentant un Pla per fomentar la competitivitat del comerç urbà de proximitat amb format tradicional”. En la proposta inicial el termini era de tres mesos però, després d’una transacció del govern municipal, passarà a ser de sis mesos. La iniciativa ha comptat amb els vots favorables del Grup Municipal Demòcrata, C’s, ERC, PP, els grups de govern BComú i PSC; mentre que la CUP ha votat en contra.

 

El regidor ha assenyalat que el fenomen de la venda online està agafant força i ha d’esdevenir un complement i no una alternativa al teixit comercial que cohesiona la ciutat, per això ha dit cal saber “l’afectació que esta tenint i pot tenir en el comerç de proximitat de la ciutat” i per aquest motiu el Grup Municipal Demòcrata demana al govern un informe sobre l’impacte comercial de la venta online a la ciutat de Barcelona, “per poder fer un treball que ajudi a la competitivitat del comerç tradicional i per preservar-lo”.  Raimond Blasi ha agraït els suports que han permès aprovar la iniciativa i ha assenyalat que “esperem que es compleixi”.

 

 

Barcelona, 19 de juny de 2017

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: