Joaquim Forn acusa el govern d’Ada Colau d’estar desaparegut davant la sisena jornada de vaga de metro

El portaveu del Grup Municipal Demòcrata, en un nou dilluns d’aturades parcials al metro, denuncia que l’executiu municipal vol convertir la jornada, amb els greus perjudicis per la ciutadania que comporta la vaga, en una “ situació normalitzada”

El portaveu del Grup Municipal Demòcrata,  Joaquim Forn, acusa el govern d’Ada Colau d’estar desaparegut davant la sisena jornada de vaga de metro. Forn, en un nou dilluns d’aturades parcials al metro, denuncia que l’executiu municipal vol convertir la jornada, amb els greus perjudicis per la ciutadania que comporta la vaga, en una “ situació normalitzada”.

Avui, i per sisè dilluns, el servei de metro es veu afectat per la vaga indefinida convocada pels treballadors de metro, que cada dilluns provoca aturada el servei en tres franges horàries distribuïdes al llarg del dia. Novament, els usuaris del servei de metro, milers i milers, veuran afectada la seva mobilitat en els seus desplaçaments per anar al seu lloc de treball, d’estudi, o pel seu dia a dia.

Davant aquesta nova jornada, i les greus conseqüències que té en la mobilitat dels ciutadans, el portaveu del Grup Municipal Demòcrata ha lamentat la manca de resposta del govern que encapçala Ada Colau, i ha criticat que “ni tan sols ha aparegut per donar explicacions”. El govern, a parer de Forn, “està desaparegut” o ha afegit  “volen convertir la jornada, la sisena ja, en una situació normalitzada”.

“No entenem la incapacitat del govern per prendre decisions, no entenem la manca d’explicacions i no entenen aquesta dificultat per resoldre un conflicte que s’està enquistant”, ha afirmat el portaveu del Grup Municipal Demòcrata.

Barcelona, 12 de juny de 2017

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: