Joaquim Forn remarca que amb el repartiment d’’El Run Run!’ “volem guanyar presència al carrer; perquè no cedim el monopoli del carrer a ningú”

El Grup Demòcrata i el PDeCAT de Barcelona reparteixen 50.000 exemplars del número 1 ‘del diari que l’Ajuntament no vol que llegeixis’

 

Un centenar de voluntaris del Partit Demòcrata a la capital catalana distribueix aquest matí en 44 boques de Metro repartides per tota la ciutat una publicació que resumeix l’acció dels dos anys de Govern d’Ada Colau

 

El Portaveu del Grup Municipal Demòcrata, Joaquim Forn, ha assegurat avui que, amb el repartiment des de primera hora d’aquest matí de 50.000 exemplars del primer número d’“El Run Run! El diari que l’Ajuntament no vol que llegeixis”, “volem guanyar presència al carrer; perquè no cedim el monopoli del carrer a ningú”. Un centenar de voluntaris del Partit Demòcrata a la capital catalana distribueix aquest matí en 44 boques de Metro repartides per tota la ciutat una publicació que resumeix l’acció dels dos anys de Govern d’Ada Colau.

 

“Suspesa” és el titular a cinc columnes i de color groc que destaca en la portada del primer número d’”El Run Run! El Diari que l’Ajuntament no vol que llegeixis”, una publicació que ha elaborat la vegueria de Barcelona del Partit Demòcrata a mode de resum i balanç de la feina feta pel Govern municipal d’Ada Colau quan es compleixen dos anys de la celebració de les eleccions municipal que li van atorgar a l’antiga activista la vara d’alcaldessa. Un centenar de associats del PDeCAT a Barcelona, amb els regidors i consellers municipals del Grup Demòcrata a l’Ajuntament, han repartit des de les 7:30 d’aquest matí i fins les 9:30 50.000 exemplars del diari, repartits per fins a 44 parades de Metro, dels 10 districtes de la capital catalana.

 

Editat a color, amb 8 pàgines i en format tabloide, “El Run Run!” presenta en portada un sumari del seu contingut on destaca, sobre la foto de l’Alcaldessa Colau i el titular “Suspesa”, un subtítol que indica: “Balanç de dos anys ‘en comú’. Promeses incomplertes, amiguisme i mala gestió”. Aquest primera pàgina avança reportatges dedicats a analitzar l’augment del preu del lloguer a Barcelona, l’increment de l’incivisme i la inseguretat a la capital catalana i la implantació al barri del Poblenou de la “Superilla: Superdesastre”.

 

En el pòster central, les pàgines 4 i 5, i amb el títol de “L’engany del tramvia” recullen les dades principals de l’estudi elaborat pel departament d’Economia Aplicada de la Universitat de Barcelona que qüestiona punt per punt totes les argumentacions pretesament tècniques del Govern municipal per defensa el pas del tramvia per l’Avinguda Diagonal en detriment de l’aposta per continuar desenvolupant la Nova Xarxa de Bus posant en marxa la Línia D30 amb vehicles elèctric d’alta capacitat, que és el que havia previst el Govern de l’Alcalde Xavier Trias.

 

A la contraportada, “El Run Run!” inlou la secció “24 mesos, 24 nyaps: Dos anys de ‘run run’ i ni rastre del “bien común”, però sí d’un bon grapat de fracassos  i de despropòsits”, i que incorpora fins a 24 càpsules de polèmiques que ha protagonitzat el Govern Colau des de la seva constitució; i que van des de la contractació de parelles en llocs determinant de la nova administració municipal, als contratemps amb les grans empreses elèctriques, passant per l’acord de Govern amb el PSC –a qui van arribar a qualificar de “màfia”-; els nous contractes de serveis municipals amb empreses de Florentino Pérez enlloc d’iniciatives del Tercer Sector, o el continu ús dels cotxes oficials.

 

El portaveu del Grup Municipal Demòcrata, Joaquim Forn, i la regidora Mercè Homs, presidenta també de la vegueria de Barcelona del Partit Demòcrata, han valorat als mitjans de comunicació el repartiment d’”El Run Run!” des de l’entrada del Metro Jaume I, a la plaça de l’Àngel, a Ciutat Vella, ben a prop de l’Ajuntament.

 

Mercè Homs ha exposat que “la rebuda del d’”El Run Run!” ha estat extraordinària. Tots els comentaris de la gent eren de que ja era hora que s’expliquessin les veritats d’aquest Govern d’Ada Colau. Hem acabat els 50.000  exemplars abans de l’hora que havíem previst. “Tot plegat és l’evidència de que al carrer la gent té ganes de saber què està passant a l’Ajuntament, i també té ganes de conèixer l’alternativa que nosaltres representem”, ha dit Mercè Homs.

 

 

De la seva banda, Joaquim Forn ha explicat que amb la distribució d’”El Run Run!” “el que volem és tornar a guanyar presència al carrer. No hi renunciem, i no cedim el monopoli del carrer a ningú. Des del Grup Demòcrata, des del Partit Demòcrata a Barcelona estarem al carrer, estarem al costat de la gent, recollint i explicant totes les coses de la ciutat que no funcionen”. “Avui hem pogut veure”, ha dit Forn, “que molta gent ens demana que es parli clar, que s’expliqui quines són les coses que no funcionen; que deixem d’una vegada de riure-li totes les gràcies a l’alcaldessa de Barcelona”. “Queden dos anys de mandat, i creiem que ens acabarà faltant temps per explicar tot el que no funciona a la ciutat. Per contra, al Govern municipal se li faran molt llargs els dos anys que queden, perquè se li comencen a veure les deficiències per tot arreu”, ha insistit el Portaveu del Grup Demòcrata.

 

En línia amb les intervencions dels membres del Grup Municipal Demòcrata els darrers dies, coincidint amb els balanços en arribar a l’equador del mandat a l’Ajuntament, Joaquim Forn ha dit que “ara el Govern Colau ja fa dos anys que ho és i ja no pot culpar ningú, ja no pot mirar enrere, ja no pot traslladar les culpes a l’alcalde Xavier Trias o a cap altre govern. Avui estan governant ells, les responsabilitats son seves, les oportunitats que es perden a la ciutat són culpa seva, i no les poden eludir”, ha dit Forn, que ha afegit que “nosaltres continuarem fent aquesta feina intensament durant aquests dos anys que queden fins les eleccions, i amb iniciatives exitoses com la distribució d’aquest nou diari”.

 

 

Barcelona, 25 de maig de 2017

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: