On són els demòcrates? Els demòcrates som aquí. De Joaquim Forn.

Després de dos anys de govern Colau ja podem veure quina és la nova política que ens ha dut a la ciutat. Una política de gestos, de gestió 0, de propaganda i de pur sectarisme ideològic. I després d’aquest dos anys de res la gent ja s’està començant  a cansar de tanta gestualitat. La gent vol més fets i menys gestos, perquè dels gestos no es pot viure, com a molt es pot entretindre frívolament als seguidors més enfervorits i ideologitzats. Alguns ens retreuen que no s’està fent res en contra del colauisme, i és veritat que aquest moviment té moltes complicitats i silencis afavoridors, fins i tot de gent totalment inesperada. És molt fàcil veure els braus des de la barrera o des de la barra del bar d’última moda del Gòtic, però baixar al fang i haver-se de mullar és diferent. Però sí, els que ens hem de mullar en primer terme som nosaltres, és la nostra responsabilitat i no la pensem defugir.

Perquè ni volem ni podem ajudar per acció o inacció dirigents que volen que Madrid sigui de nou la seva capital, tal com va dir Colau. Barcelona ha de ser molt més que això, com també ha de ser  molt més que un trampolí per altres projectes, Barcelona es mereix molt més que tot això. Ni se’ls pot ajudar a ells ni molt menys als que volen sotmetre la ciutat de Barcelona a un provincianisme que ens aboca a ser una ciutat de segona, a ser una ciutat grisa i supeditada, una ciutat en situació virreinal que retornaria als anys setanta. Aquest no és el nostre model ni creiem que sigui el millor per la ciutat. Apostem amb totes les nostres forces per construir entre tots una capital lliure que lideri una Catalunya lliure, una Barcelona de tots per una Catalunya veritablement sobirana. Una sobirania plena, una sobirania sense adjectius, una sobirania de veritat.

Costarà molt enderrocar tota l’obra de propaganda que des del Govern Municipal ha construït amb l’ajut dels mitjans afins i la passivitat i fins i tot complicitat dels altres. Anirem porta a porta, caminarem per tots els carrers, davant de cada mentirà direm una veritat, escoltarem a cada ciutadà i ajudarem a crear entre tots els barcelonins i barcelonines una Ciutat de tots. Costarà, sí, però hi treballarem al màxim, perquè el projecte val la pena, perquè la ciutat encara ho val més, i perquè la defensa de la llibertat i la democràcia, de l’ordre i el progrés, són els nostres motors i el que ens motiva. Reconstruir la Ciutat Capital, la Ciutat del Creixement, la Ciutat que Creu en tu, la Ciutat Viva. Veurem què podem fer per la ciutat i no el que la ciutat pot fer per nosaltres. Haurem tingut els nostres errors i els nostres encerts, però els demòcrates sempre hem defensat  aquests fonaments i sempre ho farem. Els demòcrates de Barcelona tenim un projecte i som aquí.

Carta setmanal del Regidor-Portaveu demòcrata Joaquim Forn.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: