Forn critica la manca resposta i la lleugeresa amb què el govern Colau està afrontant la vaga de metro i reclama capacitat de negociació

El portaveu del Grup Municipal Demòcrata, davant la nova jornada d’aturades parcials al metro, denuncia la voluntat manifesta de l’executiu municipal de convertir una cosa anormal, amb gran afectació pels usuaris, en una cosa absolutament normal

 

El portaveu del Grup Municipal Demòcrata,  Joaquim Forn, en declaracions als mitjans de comunicació, ha criticat la manca resposta i la lleugeresa amb què el govern d’Ada Colau està afrontant la vaga de metro i reclama capacitat de negociació per arribar a una solució del conflicte. Joaquim Forn ha denunciat també “la voluntat manifesta de l’executiu municipal de convertir una cosa anormal, que afecta milers i milers d’usuaris del servei de metro, en una cosa absolutament normal”.

 

Avui, novament, el servei de metro s’ha vist afectat per la vaga indefinida convocada pels treballadors de metro, que tots els dilluns provoca aturada el servei en tres franges horàries distribuïdes al llarg del dia. La d’avui és la tercera jornada d’aquestes aturades. Davant aquesta nova jornada, i les greus conseqüències que té en la mobilitat dels ciutadans, el portaveu del Grup Municipal Demòcrata ha denunciat la “voluntat manifesta del govern d’Ada  Colau de convertir una cosa anormal, que afecta milers i milers de ciutadans, en una cosa absolutament normal”. Forn ha expressat la seva preocupació per la manca resposta i la lleugeresa amb què el govern està afrontant la situació i ha reclamat,  una vegada més, capacitat de negociació i una solució definitiva.

 

El portaveu ha explicat que un 25% dels usuaris del metro han deixat de fer servir aquest servei, “un 25% són unes 250.000 persones que han deixat de viatjar amb metro, són moltes persones afectades que veuen impedit el seu dret de poder-se desplaçar”.

 

El portaveu ha afegit que “ens preocupa que, un dilluns més, estiguem sense trobar solució a una situació que afecta milers i milers de ciutadans que per anar al seu lloc de treball, d’estudi, pel seu dia a dia han de patir els inconvenients d’aquestes vagues”. Forn ha lamentat també que la setmana passada ni tan sols es convoqués una reunió de mediació, entre empresa i sindicats, per avançar en les negociacions, “és una situació preocupant que no albira una solució immediata a aquest conflicte laboral”.

 

 

 

Barcelona, 15 de maig de 2017

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: