Consell Plenari del districte de Nou Barris

En aquest Consell Plenari del districte de Nou Barris hem presentat una proposició perquè el Districte de Nou Barris insti a Endesa a la racionalització i agrupació de les quatre línies existents i l’eliminació de les torres que estiguin obsoletes o siguin innecessàries i sol·licitar la creació d’un pla de soterrament de les línies restants que passen pel districte de Nou Barris.

També demanem que el govern del Districte de Nou Barris torni a convocar a partir d’aquest 2017 els tradicionals Premis Nou Barris.
I hem preguntat per quants habitatges ocupats de manera il·legal en té coneixement el govern del Districte que hi ha a Nou Barris? 2. D’aquests habitatges ocupats il·legalment, sap el govern quants són propietat de petits tenidors o particulars? 3. Ens podria dir el govern quantes denúncies per ocupacions il·legals hi ha hagut des del Gener del 2016?

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: