Consell Plenari del Districte de Nou barris del mes de desembre

En aquest Consell Plenari de Nou Barris hem instat a què el Govern del Districte de Nou Barris i l’Ajuntament de Barcelona realitzin un pla especial per a Can Peguera per tal de solucionar la problemàtica i els desperfectes que l’arbrat està ocasionant a diversos habitatges del barri.

Que el Govern del Districte es comprometi a continuar amb el Pla d’ascensors de la Guineueta amb la finalitat de subvencionar la col·locació d’ascensors al barri, coordinant-se de manera adequada entre els departaments i administracions públiques competents. 2) Que els departaments i administracions implicats i competents en aquestes actuacions busquin el mètode adequat per tal d’accelerar la tramitació dels permisos, evitant així l’endarreriment de l’execució de les instal·lacions dels ascensors.

Que el govern del Districte de Nou Barris es comprometi a reformar i adequar la plaça Alcúdia al més aviat possible, de manera consensuada amb els veïns i veïnes de la zona i abans que acabi el mandat.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: