Consell Plenari del Districte de Ciutat Vella de l’1 de desembre del 2016

En aquell Consell Plenari de districte hem presentat una proposició perquè s’acordi que el Govern del Districte faci una auditoria exhaustiva de l’estat del paviment i, en funció dels resultats, s’incrementin els recursos per tenir els carrers i places del Districte en perfecte estat i un prec perquè el Govern del Districte iniciï la tramitació per a la col·locació d’una placa que recordi on estava situada la primera estació de ferrocarril de la ciutat i acordi una data per fer-ho amb l’entitat Cercle Històric Miquel Biada, que ho va sol·licitar.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: