Consell Plenari del Districte de Nou Barris del mes de març del 2016

En aquest Consell Plenari del districte de Nou Barris els nostres consellers han presentat les següents iniciatives:

Que el Govern del Districte de Nou Barris impulsi la creació del Consell de Cultura de Nou Barris i aquesta creació sigui en col·laboració amb el teixit cultural del districte i amb els diferents grups municipals.
1) Que el Govern del Districte de Nou Barris es comprometi a realitzar una reforma integral del Parc de la Guineueta posant especial interès en el paviment, zones verdes, zones de jocs infantils, i renovant els accessos perquè siguin accessibles per a persones de mobilitat reduïda; 2) estudiar la possibilitat de treure o modificar el tipus de reixa perimetral del Parc de la Guineueta i que esdevingui un parc integrat al barri de Verdum i la Guineueta.

1) Que el Govern del Districte de Nou Barris es comprometi al soterrament de les línies de subministrament, a senyalitzar de manera adient la zona escolar del Víctor Català i a la col·locació de bandes rugoses al carrer Turó Blau per evitar la velocitat excessiva d’alguns vehicles; 2) que el Govern estudiï la possibilitat d’ampliar les voreres del carrer Turó Blau fins a Via Júlia.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: