Jaume Ciurana és escollit nou Portaveu del Grup Municipal Demòcrata

Irma Rognoni ja s’ha incorporat al dia a dia de la feina del grup PDeCAT a l’Ajuntament de Barcelona i prendrà possessió formal del seu càrrec davant l’Alcaldessa Colau el pròxim divendres

 

El regidor Jaume Ciurana és des d’avui el nou portaveu del Grup Municipal Demòcrata. I Irma Rognoni ja s’ha incorporat al dia a dia de la feina del grup del PDeCAT a l’Ajuntament de Barcelona i prendrà possessió formal del seu càrrec com a regidora davant l’Alcaldessa Colau el pròxim divendres.

El nomenament de Joaquim Forn com a conseller d’Interior el passat mes de juliol ha provocat que el Grup Municipal Demòcrata hagi d’afrontar diversos canvis organitzatius. Des d’avui, Jaume Ciurana serà el nou portaveu del Grup Municipal Demòcrata, assumint les funcions que temporalment va prendre el passat mes de juliol el President del Grup, Xavier Trias. Sònia Recasens continuarà sent la portaveu adjunta de la formació.

Irma Rognoni, que ocupava el 14è lloc a la llista electoral, substitueix Joaquim Forn com a regidora. A la llista figuraven, abans de Rognoni, Joan Puigdollers i Eduard Freixedes, tots dos en aquests moments ocupen responsabilitats en el Govern de la Generalitat i han optat per mantenir el compromís que hi tenen. Rognoni s’ha incorporat ja a la dinàmica de treball del Grup municipal, tot i que no serà fins el pròxim divendres, 8 de setembre, que no prendrà possessió del càrrec formalment, en un acte formal presidit per l’Alcaldessa Ada Colau just abans del Ple municipal.

Jaume Ciurana i Llevadot té 52 anys. Llicenciat en Dret per la Universitat de Barcelona, Màster en dret comparat i Diplomat en Arqueologia i Prehistòria Hispànica, és regidor de l’Ajuntament de Barcelona des de 1994. En el mandat de l’Alcalde Xavier Trias, de 2001 a 2015, va ser Tinent d’Alcalde de Cultura, Coneixement, Creativitat i Innovació del Govern municipal i diputat provincial delegat per a les relacions amb la ciutat de Barcelona. Actualment, és regidor del Grup del PDeCAT i diputat provincial.

Irma Rognoni Viader és llicenciada en Dret per la Universitat de les Illes Balears, advocada, Màster en mediació, i consultora en resolució de conflictes, experta en gestió de crisi. Actua en àmbits com la família, les organitzacions no governamentals, en l’àmbit de les administracions i en conflictes internacionals. Torna ara al Consell Municipal de l’Ajuntament de Barcelona després que en el mandat Trias fos la Regidora del Districte de Nou Barris i Regidora de Família, Infància, Usos del Temps i Discapacitats.

Barcelona, 5 de setembre de 2017

A %d bloguers els agrada això: