Neus Munté qualifica d’excel•lent notícia que Quim Forn encapçali una candidatura integradora per guanyar l’alcaldia de Barcelona

Trias munté st miquel.jpg

La candidata del PDeCAT afirma que Forn té tot el dret de liderar aquesta candidatura i afirma que “treballarem per ajudar en Quim a bastir una candidatura que aglutini tots els accents, sobrepassant sigles i sumant sensibilitats”

 

El president del grup municipal del PDeCAT, Xavier Trias, s’ha mostrat feliç amb la decisió que ha pres qui va ser el seu primer tinent d’alcalde, i afirma que “estem en situació immillorable per guanyar les eleccions”

 

La candidata del PDeCAT a l’alcaldia de Barcelona, Neus Munté, ha qualificat avui d’excel·lent notícia que Quim Forn encapçali una candidatura integradora per guanyar l’alcaldia de Barcelona. Neus Munté ha afirmat que Forn té tot el dret de liderar aquesta candidatura i ha explicat que “treballarem per ajudar en Quim a bastir una candidatura que aglutini tots els accents, sobrepassant sigles i sumant sensibilitats”. El president del grup municipal del PDeCAT, Xavier Trias, s’ha mostrat feliç amb la decisió que ha pres qui va ser el seu primer tinent d’alcalde, i ha afirmat que “estem en situació immillorable per guanyar les eleccions”.

 

La candidata del PDeCAT a les eleccions municipals a Barcelona, Neus Munté, el president del grup municipal del PDeCAT, Xavier Trias, i la presidenta de la Federació de Barcelona del PDeCAT, Mercè Homs, han valorat la decisió de Joaquim Forn d’encapçalar la candidatura integradora i transversal per guanyar l’alcaldia de Barcelona. L’alcaldable del PDeCAT ha afirmat que és una “excel·lent notícia, esperada i volguda per mi i per moltíssimes persones que veiem en Quim Forn un referent a la ciutat de Barcelona”, i ha afegit que “té tot el dret a encapçalar aquesta candidatura”. Per a Munté, la injusta situació de privació de llibertat que pateix Quim Forn “de cap manera pot impedir que una persona com ell, que ha dedicat mes de 18 anys incansablement a la ciutat, no pugui fer-ho”, i ha refermat la seva “satisfacció, suport total i agraïment”.

 

Neus Munté ha explicat que es va presentar a la primàries del PDeCAT amb l’objectiu d’articular una candidatura que anés més enllà del perímetre del partit, transversal i plural. “I crec que en part vaig guanyar també per això, i vaig assumir encara més formalment aquest compromís per articular aquesta candidatura”. En aquell moment, ha prosseguit, també va demanar “generositat per bastir una candidatura unitària, sabent que és una formula gairebé matemàtica per ser la llista més votada i guanyar”. “Hem fet, he fet gestos, per facilitar aquesta unitat però malauradament no tothom ho veu igual i la unitat, en aquets moments, no hi és. Em sembla un error i un risc molt gran deixar possibles acords per l’endemà del 26 de maig”, ha dit Munté, que ha tornat a fer una crida a la unitat.

 

Amb l’objectiu de bastir una llista àmplia i transversal, Munté ha explicat que fa mesos va demanar Quim Forn, una persona que ha estat capaç de gestionar amb èxit la ciutat, que fes el pas per liderar “la candidatura que pot ser, i serà, guanyadora, que té Barcelona al centre de tot”. “Estic feliç per l’anunci. Treballarem per ajudar en Quim a bastir una candidatura que aglutini tots els accents, sobrepassant sigles i sumant sensibilitats”, ha finalitzat Munté.

 

Per la seva banda, el president del grup municipal del PDeCAT, Xavier Trias, ha recordat que des del dia que va anunciar que no es presentaria ja va afirmar que Joaquim Forn era el seu candidat. “Avui és la culminació d’un procés molt important. que té noms i cognoms, a més del de Joaquim Forn, el de Mercè Homs i i Neus Munté, que amb generositat i amb visió política han generat que en Quim Forn, tancat a la presó, s’entusiasmés amb el projecte”.

 

“És un dia feliç perquè passa el que havia de passar, és una situació immillorable per guanyar les eleccions”, ha afirmat Trias, que ha lamentat, però, que ERC no hagi tingut un altre grau de generositat. “Competirem des de la col·laboració amb una persona al capdavant que, a diferència del que tenen altres partits, és una persona anti-crispació, i a qui tothom se l’estima. Això és una bona base per guanyar”, ha conclòs Trias.

 

 

 

Barcelona, 23 de gener de 2019

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: